Pajero 5D
 • 5 gode grunde
  1. Pajero m. 7 siddepladser & læderkabine
  2. 3.500 kg
  3. Integreret 3D navigation
  4. Xenon forlygter
  5. Premium sound system, RockFord Fosgate m. 12 højttalere
 • Alle priser er inklusiv levering. Pajero:

  Loading

  Denne model

  744.015 kr.

  Pajero Instyle 3.2 l diesel 200 hk Aut 4WD

  736.020 kr.
  Farve Pris 7.995 kr.

  0 PRODUCTS IN COMPARISON

  Close

  You Cannot Select More Than 5 Cars

Om denne model
 • Pajero Van 

  Pajero Van 3.2 l common-rail turbodiesel motor med 200 hk og 441 Nm ved 2.000 omdrejninger. Den stærkeste og mest luksuriøse Pajero nogensinde.

  Pajero Van kun kr. 452.071 ekskl. moms kr. 64.281. Kr. 516.352 inkl. moms.         

  Funktionelt varerum

  Varerumsmål, indvendige:

  Længde, mm 1100
  Højde, mm 1100
  Maks. bredde, mm 1330
  Bredde mellem hjulkasser 1000

  Overlegen motorkraft

  SUPER SELECT 4WD

  Det letbetjente Super Select 4WD i Pajero giver dig mulighed for at vælge frit mellem 2- og 4-hjulstræk. Med spærret center- differentiale, 4HLc og 4LLc, har du permanent og maksimalt træk på alle fire hjul.

  2H - 2WD HØJ GEARUDVEKSLING

  Denne baghjulstrækposition, som er ideel til by og landevej, giver en komfortabel og brændstoføkonomisk kørsel.

  4H - 4WD HØJ GEARUDVEKSLING

  Med tilkoblet VCU, varierer drejningsmomentforholdet mellem for- og baghjul for at opnå ekstra trækkraft og sikkerhed under kørsel ved høj hastighed. 

  4HLC - 4WD HØJ GEARUDVEKSLING MED LÅST CENTERDIFFERENTIALE

  Med ligelig fordelt kraft mellem for- og baghjul er 4HLc den perfekte 4WD indstilling til kørsel på overflader dækket af sne, sand eller vand. 

  4LLC- 4WD LAV GEARUDVEKSLING MED LÅST CENTERDIFFERENTIALE

  Det lavere gearforhold giver dig masser af drejningsmoment og kræfter til at køre op af stejle skråninger eller få dig ud af vanskelige situationer, hvor du sidder fast som f.eks. sand, mudder og dyb sne. 

   


  Ægte offroader

  Med det avancede Super Select 4WD er selv de stejleste stigninger mulige. Samtidig klarer Pajero'en vandstande op til 700 mm. Evner der kendetegner en ægte off-roader.

  Pajero i 700mm vand. Pajero i 35 grader. Pajero i 45 grader.

  Suveræn trækkraft

  Med op til 3.500 kg på krogen har du mulighed for at trække selv de tungeste læs. I kombination med den kraftige turbodieselmotor, firehjulstræk og automatgear, sætter du blot gearvælgeren i "D" og din Pajero sætter i gang, selv på fedtede underlag, uden problemer. 

  Højt udstyrsniveau

  Pajero's udstysliste er lang omfatter bl.a. fuldautomatisk klimaanlæg, Rockford fosgate premium soundsystem, Bluetooth, navigation, Xenon forlygter, mørktonede ruder, læderkabine, eljusterbart førersæde m. varme og meget mere.

   
  Pris ekskl. lev. kr. 3.880 og metallak.
  CO2-udslip 224 g/km. Forbrug v. blandet kørsel 11,8 km/l (EU norm). Energimærke G


 • 5 års fabriksgaranti på alle Mitsubishi modeller

  Mitsubishi kan tilbyde dig en af markedets bedste garantier. Alle Mitsubishi modeller kommer med en omfattende fabriksgaranti; 5 års fabriksgaranti/ 100.000 km.

  Med 5 års fabriksgaranti har du en højere grad af sikkerhed, hvis uheldet alligevel skulle være ude, og du får brug for reparationer i forbindelse med materiale- og eller fabrikationsfejl under garantien. 

  • 5 års mekanisk garanti/ 100.000 km.
  • 5 års garanti på lak/ 100.000 km.
  • 12 års garanti mod indefrakommende gennemtæring

  Læs mere om vores garantibestemmelser

 • HØJ SIDDEPOSITION

  XENON FORLYGTER

  ASTC MED BREMSEASSISTENT

  SAFETY-6  SAFETY-1  SAFETY-7 

  ET GODT OVERBLIK

  Den høje siddeposition giver dig en godt overblik over trafikken men er også med til at forbedre sikkerheden, fordi du har et bedre kig til eventuelle forhindringer på vejen.

  ØGET LYSSTYRKE

  Xenon forlygterne giver øget lysstyrke og sammen med forlygtevaskerne og den automatisk justérbare niveauregulering af aflyskeglen, opnår du ligeledes større synlighed.

  ASTC

  Active Stability og Traction Control (ASTC - ESP og antispin) er Pajeros banebrydende sikkerhedssystem. Det regulerer uafhængigt bremsekraften til alle hjul for at sikre stabilitet og neutrale styreegenskaber. Systemet forhindrer effektivt hjulspin på glatte overflader og sikrer optimalt vejgreb ved alle vejrforhold både på vej og i terræn. 

  ABS MED EBD

  PASSIV SIKKERHED 

   
  SAFETY-5     pajero-airbag.jpg
  SAFETY-3 

  BREMSESYSTEM

  Pajeros bremsesystem er styret af en avanceret 4-kanals Multi-Mode ABS computer som suppleres af et elektronisk bremsekraft distributionssystem (EBD). Systemet forøger bremsekraften, når det registrerer, at du foretager en pludselig opbremsning. 

  AIRBAGS

  Alle passagerers sikkerhed er i centrum. Intelligente front- side- og gardinairbags sikrer både dig og dine nærmeste. 

  ISOFIX BARNESTOLSBESLAG

  Til dine børns sikkerhed er Pajero udstyret med ISOFIX barnestolsbeslag. Det er hurtigt, enkelt og sikkert. For de større passagerer er der på alle sæder 3-punkts sikkerhedsseler. På forsæderne er der 3-punkts sikkerhedsseler med selekraftbegrænser samt selestrammer.  • DAKAR RALLY 

     

  1983

  Heritage-1-1

  1984

  Heritage-2

  1985

  Heritage-3

  1986

  Heritage-4

  1987

  Heritage-5

  1988

  Heritage-6

  1989

  Heritage-7

  1990

  Heritage-8

  1991

  Heritage-9

  1992

  Heritage-10

  1993

  Heritage-11

  1994

  Heritage-12

  1995

  Heritage-13

  1996

  Heritage-14

  1997

  Heritage-15

  1998

  Heritage-16

  1999

  Heritage-17

  2000

  Heritage-18

  2001

  Heritage-19

  2002

  Heritage-20

  2003

  Heritage-21

  2004

  Heritage-22

  2005

  Heritage-23

  2006

  Heritage-24

  2007

  Heritage-25

  2008

  Heritage-26
   

  OVER 70 ÅR MED 4X4 TEKNOLOGI

     

  HERITAGE-2

  Vores første firehjulstrukne prototype, PX-33, så dagens lys i 1937, og siden da har vi fortsat domineret den hårde og krævende 4x4-verden ved at udvikle og forbedre teknologier som vores anerkendte Super Select 4WD. Første generation af Pajero blev lanceret i 1982. Den nuværende fjerde generation af Pajero har samme barske personlighed, men er udviklet til en langt mere forfinet bil, der lever op til de moderne forventninger og udfordringer.
 •  EURO 5B

  ON ROAD/ OFF ROAD

   
  euro-b.jpg TECHNOLOGY-2
  TECHNOLOGY-3  

  EURO 5B

  Pajero opfylder emissionsstandarden Euro 5B fastsat af EU om forurenende emissioner for dieselmotorer og benzinbiler. Euro 5B motorer medvirker til at reducere bestemte nitrogenoxider og partikler, som forårsager sundheds-og miljøproblemer. 

  SUPER SELECT 4-HJULSTRÆK

  Super Select 4WD er det mest imponerede 4WD system, vi nogensinde har udviklet. Det giver dig mulighed for at skifte fra det brændstoføkonomiske 2WD til 4WD ved hastigheder op til 100 km/t, hvilket er ideelt, når vejen pludselig bliver glat. I barskt terræn har du mulighed for at låse centerdifferentialet og hermed opnå maksimalt træk på alle 4 hjul. 

  For ultimative off-road egenskaber kan lav udveksling vælges, hvilket næsten fordobler den effektive motorbremsning i alle gear. Dette giver Pajero tilstrækkelig lav gearing, så du let kan klare alt fra stejle stigninger til dyb sne. 

  AVANCERET UAFHÆNGIGT HJULOPHÆNG

  Pajero er opbygget med dobbelt uafhængigt hjulophæng foran og multilink med skruefjedre bag, hvilket bevirker, at hvert enkelt hjul bevæger sig uafhængigt af hjulet på modsatte side af akslen. Det giver dig fantastiske køreegenskaber på både tør vej og i barskt terræn.

   KRAFT OG PERFORMANCE

   

   TECHNOLOGY-4 

  SUVERÆN TRÆKKRAFT

  Pajero kan trække op til 3.500 kg, og giver dig mulighed for at trække selv de tungeste læs. I kombination med den kraftige turbodieselmotor, 4-hjulstræk og automatgear, sætter du blot gearvælgeren i "D" og din Pajero sætter i gang uden problemer selv på fedtede underlag. 

  pajero-engine.jpg  
  3.2 LITERS DIESELMOTOR

  Denne avancerede 3.2 l commonrail turbo dieselmotor med intercooler har et stærkt drejningsmoment på 441 Nm ved 2.000 omdrejninger. Pajero har diesel partikelfilter som standard, der sænker emissionudledningen.

    

    • MASSER AF PLADS 

  ALSIDIG KABINE

  ROCKFORD FOSGATE PREMIUM SOUND SYSTEM

  plentyofspace-pajero.jpg COMFORT-3  COMFORT-2

  7 SIDDEPLADSER

  Set udefra er Pajero en barsk off-roader, men indeni er det ren luksus med bl.a. fuld læderkabine. Pajero er med sine 7 siddepladser utrolig rummelig selv på 3. sæderække. Med de mange praktiske opbevaringsrum og designdetaljer, er der plads til at gemme både store og små ting af vejen. Funktionaliteten afspejler sig også i stor komfort. F.eks. kan midterarmlænet mellem førersæderne justeres i længden. Træpaneler i døre og instrumentering markedsføres ikke i Danmark.

  FRA 7 SÆDER TIL "VAN"

  Med Pajeros alsidige sædeindstillinger kan du nemt omdanne kabinen fra en 7 sæders luksus familiebil til en 5 sæders off-roader til en 2 sæders "van". 3. sæderække kan gemmes væk i bunden af bilen. 2. sæderække har 60/40 split. Har du brug for endnu mere plads, kan du folde dem helt op til førersæderne og få hele 1.790 liters bagagerumsplads til din rådighed.

  SOUNDSYSTEM

  I hjertet af midterkonsollen er Pajero udstyret med Rockford Fosgate premium sound system. Du vil elske den spektakulære lydkvalitet, 860W, omgivet af 12 optimalt indstillede højttalere. Den kraftfulde subwoofer giver dig en dyb og kraftfuld bas, mens de 11 andre højttalere sikre en uovertruffen lyd.

  NAVIGATIONSSYSTEM & BAKKAMERA

     

  Pajero navi

  3D NAVIGATION

  Pajeros navigationssystem har en knivskarp 7” skærm og er intuitiv i betjeningen. Navigationsfunktionerne og musikafspilningen betjener du ved hjælp af touchskærmen, som også viser billedet fra bakkameraet, når bilen sættes i bakgear”

 • EXTERIØR

     
  DESIGN-8  DESIGN-9  DESIGN-10 

  TAGRÆLINGER

  Pajeros rummelige interiør tilbyder masser af plads, men har du brug for at flytte endnu større ting, kan tagrælingerne bære yderligere 100 kg.

  RESERVEHJUL

  Uanset om du kører på landevejen eller krydser en ørken, så er det altid rart at have et reservehjul lige ved hånden. Reservehjulet er placeret i et flot designet cover.

  STÆRKE FLOTTE ALUFÆLGE

  Det er vigtigt, at have de helt rigtige hjul på en 4-hjulstrækker for det rigtige vejgreb. Derudover tilfører alufælgene også en muskuløs proportion til bilens design.  

  INTERIØR 


   
  DESIGN-5 DESIGN-3  DESIGN-4 

  RATBETJENT RADIO/CD, FARTPILOT & BLUETOOTH

  Pajero er udstyret med et lækkert læderrat med integrerede kontrolknapper til radio/CD, fartpilot og Bluetooth. Disse giver dig mulighed for at foretage valg og justeringer uden at fjerne øjnene fra vejen. 

  3D NAVIGATION

  Dette system har en stor 7” skærm. Navigationsfunktionerne og musikafspilningen betjenes intuitivt ved hjælp af touchskærmen. Sætter du bilen i bakgear, vises billedet fra bakkameraet i skærmen.

  FULDAUTOMATISK KLIMAANLÆG

  Sæt temperaturen og Pajeros klimaanlæg sørger for, at kabinen altid holder den rette temperatur. Er du til lyd i topklasse, så kan du glæde dig over Pajeros special designet Rockford Fosgate Premium anlæg med 12 højttalere. 
downloads
 • Downloads

Service
 • Prismatch

  Mitsubishi Prismatch

  Prismatch på dit serviceeftersyn

 • service

  Mitsubishi Serviceaftale

  Fast ydelse uden overraskelser

 • Vejhjælp

  Mitsubishi Vejhjælp

  Gratis vejhjælp hele døgnet