Mitsubishi Outlander
  1. Alt i udstyr som bl.a.
  2. 2-zone aut. klimaanlæg
  3. Bakkamera og baksensor
  4. Bluetooth telefoni
  5. DAB radio/CD m. MP3
 • Alle priser er inklusiv levering. Outlander MY16:

  Loading

  Denne model

  335.745 kr.

  Outlander MY16 Intense 2.0 2WD ASG

  335.745 kr.

  0 PRODUCTS IN COMPARISON

  Close

  You Cannot Select More Than 5 Cars

 • NYUDVIKLEDE MOTORER

   


  Newly developed engines
  2.2 DI-D MOTOR

  Outlanders 2,2 liters dieselmotor leverer fremragende præstationer og enestående brændstoføkonomi. 6-trins man. har 150 hk. og et moment på 380 Nm ved 1.750-2.500. 6-trins aut. har 150 hk og et moment på 360 Nm ved 1.500-2.750.

  2.0 MIVEC MOTOR

  Den nye 2,0 liters benzinmotor giver støjsvag og effektiv kørsel. Den har 150 hk med et maksimalt moment på 195 Nm ved 4.100 omdr./min. Den nye MIVEC-teknologi bidrager til forbedret miljøbeskyttelse ved at reducere motorens vægt og forbedre brændstoføkonomien.

  AERODYNAMIC DESIGN

  AUTO STOP & GO (AS&G)

  RISE KARROSSERI

  Aerodynamic design

  Auto stop & go  Lightweight body 

  Outlander har et aerodynamisk design, der er udviklet med henblik på de ekstremt høje standarder, der gælder for en SUV. Ved hjælp af talrige eksperimenter i vindtunnel er det lykkedes at kombinere overlegen aerodynamik med et elegant design. Det aerodynamiske design bidrager i høj grad til den forbedrede brændstoføkonomi, den reducerede CO2-udledning og stabiliteten ved høje hastigheder.

  Auto Stop & Go (AS&G) reducerer brændstofforbruget og CO2-udledningen ved automatisk at slukke motoren, når bilen holder stille, f.eks. når du venter ved et trafiklys. Motoren starter igen, så snart du fjerner foden fra bremsepedalen.

  RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) er et unikt karrosseri fra Mitsubishi Motors, der yder ekstra sikkerhed ved sammenstød. RISE er et frontkarosseri med en meget stiv kabinestruktur, der absorberer sammenstød 

  ECO DRIVE-SUPPORTSYSTEM  

   


  ECO mode control

  ECO drive assist ECO score 

  ECO-FUNKTIONSKONTROL

  Ved at trykke på ECO-MODE kan du aktivere mere energieffektiv drift af motor, aircondition og 4WD.

  ECO DRIVE ASSIST

  En søjle viser, hvor miljøvenligt du kører. Søjlen opdateres i realtid.

  ECO SCORE

  Eco score viser, hvor miljøvenligt du kører i løbet af en angivet tidsperiode. Jo flere grønne blade, jo bedre.

  ECO DRIVE OVERVIEW 

     
  ECO drive overview

     

  Miljøvenlige præstationer er essentiel for bilister i dag og Outlander er bygget til at opfylde disse forventninger. Både MIVEC motoren og DI-D motoren opnår uden fortilfælde en reduktion i brændstofforbrug og emission, og leverer samtidig fremragende præstationer. For yderligere forbedring af brændstoføkonomien er Outlander udstyreret med Automatisk Stop & Go (AS&G) og ECO Mode kontrol, mens det aerodynamiske letvægts karrosseri er med til yderligere at reducere brændstofforbruget. Selv med dette høje niveau af miljøhensyn, giver Outlander stadig en optimal køreoplevelse, som bilister forventer sig.


 • OVERBLIK OVER SIKKERHED

  AVANCERET SIKKERHED  

   
  Safety overview

  Adaptive cruise control (ACC)
  Forward collision mitigation (FCM) 

  Sikkerhed og tillid er afgørende, og med Outlander kan du nyde godt af 5 stjernet sikkerhed. Outlander Instyle tilbyder f.eks. det prisbelønnede sikkerhedssystem Safety Pack, der består af Adaptiv fartpilot, frontkollissionsassistent og alarm for utilsigtet vognbaneskift.

  ADAPTIVE CRUISE CONTROL (ACC) 

  Ved hjælp af en 77 GHz-radar i kølergrillen vurderes afstanden til det forankørende køretøj uanset hastighed. Afstanden opretholdes, indtil bilen standser. Gælder Instyle versioner.

  FRONTKOLLISSIONSASSISTENT (FCM) 

  FCC-systemets 77 GHz-radar bruges til at registrere forhindringer foran bilen. Hvis der er risiko for sammenstød, udsendes en advarsel. Desuden bremses bilen automatisk op for at undgå sammenstød eller for at reducere sammenstød. Gælder Instyle versioner.

   

  AKTIV SIKKERHED 

   
  Lane departure warning (LDW)

  Electronically controlled 4WD  LED headlamps with LED daytime running lamps 

  ALARM FOR UTILSIGTET VOGNBANESKIFT (LDW)

  Et kamera overvåger vognbanelinjerne foran bilen. Et display og en alarm advarer dig, hvis bilen er på vej ud af vognbanen. Gælder Instyle versioner.

  ELEKTRONISK STYRET 4WD

  Elektronisk styret 4WD sørger for via optimalt samarbejde med ASC-systemet, at du har et fast vejgreb og stabilitet selv i udfordrende terræn. Du kan vælge mellem 4WD ECO for optimal økonomi, 4WD AUTO til normale kørselsforhold eller 4WD LOCK til barskt terræn.


  LED KØRELYS 

  Outlander har LED kørelys og i Instyle LED forlygter.

  Hill start assist (HSA) 

  Adjustable speeds limiter
  Reformed shape for the front pillar 

  HILL START ASSIST (HSA)

  Ved start på en stigning forhindrer HSA, at bilen ruller bagud, når du slipper bremsen. Det sker ved, at systemet opretholder bremsetrykket i op til to sekunder, indtil speederen trædes ned.

  JUSTERBAR FARTBEGRÆNSER

  Fartbegrænseren begrænser bilens hastighed, så den ikke kan overstige den frit valgbare hastighed. Den opretholder også en sikker hastighed, selv på vej ned ad bakker og i andre situationer, hvor bilens hastighed gradvist øges, uden at du ønsker det. En alarm aktiveres, hvis det ikke er muligt at holde en sikker hastighed.  

  ÆNDRET UDFORMNING AF A-STOLPEN

  For at sikre et bredt og klart udsyn har vi ændret A-stolpens form og sænket placeringen af sidespejlet.

  Active stability control (ASC)

  ABS with EBD
  Elevated seats 

  ACTIVE STABILITY CONTROL (ASC)

  Active Stability Control har indbygget sensorer, der sikrer dig stabilitet og vejgreb. ASC registrerer og korrigerer overstyring og understyring. Hvis baghjulet skrider ud til siden, bremses det udvendige forhjul for at generere en kraft, der er med til at få bilen tilbage på den oprindelige kurs. Hvis forhjulet skrider ud til siden, bremser systemet det indvendige baghjul for at få bilen tilbage på den rette kurs.

  ABS MED EBD

  I Outlander får du ABS-bremser, elektronisk bremsekraftfordeling (EBD) og bremseassistent. ABS gør det muligt at styre uden om en forhindring, mens du bremser. EBD kan variere bremsetrykket på hvert hjul for at maksimere bremsekraften. Hvis din Outlanders bremsesystem registrerer en panikopbremsning, der antyder, at der er risiko for sammenstød, aktiverer bremseassistenten automatisk fuld bremsekraft.

  HØJ SIDDEPOSITION

  I Outlander har du glæde af høj siddeposition, hvilket giver ekstra godt udsyn hele vejen rundt samt større sikkerhed for føreren.

   

  PASSIV SIKKERHED 

   
  Seven SRS airbags
   
  Brake override system  RISE (Reinforced impact safety evolution) body 

  7 SRS AIRBAGS

  I tilfælde af et sammenstød beskytter 7 SRS-airbags dig og dine passagerer ved at absorbere kraften fra sammenstødet. Systemet omfatter frontairbags, sideairbags, gardinairbags og en knæairbag til føreren.

  BRAKE OVERRIDE SYSTEM

  Brake Override System prioriterer bremserne frem for speederen og gør det muligt for føreren at standse bilen med bremsepedalen, selv hvis speederen er trådt ned, og bilen kører med fuld fart.  

  RISE (REINFORCED IMPACT SAFETY EVOLUTION) BODY

  RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) er et unikt karrosseri fra Mitsubishi Motors, der yder ekstra sikkerhed ved sammenstød. RISE er et frontkarrosseri med en meget stiv kabinestruktur, der absorberer sammenstød.


 • EKSKLUSIV KVALITET 

  RUMMELIG KABINE  

   
  Premium quality

  Electric tailgate
  Seat arrangement & third row seats 

  LÆKRE DETALJER

  I Outlander får du en kabine af rendyrket komfort. Den grundige forarbejdning af hver eneste overflade og alle detaljer afslører det store arbejde, Mitsubishis designere har lagt i at skabe en oplevelse af total luksus for såvel fører som passagerer.


  ELEKTRISK BAGKLAP

  Outlander Instyle anvender en elektrisk mekanisme til automatisk åbning og lukning. Du kan også betjene den fra forsædet, uden det er nødvendigt at forlade bilen.

  FUNKTIONELLE SÆDER

  Outlander Instyle fås med mulighed for 7 sæder. 2. og 3.sæderække kan arrangeres fleksibelt, hvilket gør det muligt at udnytte kabinepladsen effektivt, alt efter antallet af passagerer og mængden af bagage.

     


  Underfloor storage

  Cargo capacity
  Tilt & telescoping steering

  OPBEVARING UNDER GULVET

  Nu er det nemt at holde styr på alle dine ting. Outlander har nemlig smart opbevaring under gulvet.

  LASTEVNE

  Bagagerummets længde kan udvides ved at folde 2. sæderækkes hynder og ryglæn fremad, så der opnås et plant og dybt bagagerum.

  HØJDE- OG LÆNGDEJUSTERBART RAT

  Nu kan du nemt finde en rigtig god kørestilling. Som supplement til højdeindstillingen kan ratstammen også justeres i længden


   


   


 • NYUDVIKLEDE MOTORER

   

  ELEKTRONISK STYRET 4WD

  2.2 DI-D engine 2.0 MIVEC engine
  Electronically controled 4WD 

  2,2 DI-D-MOTOR

  Outlanders 2,2 liters dieselmotor leverer fremragende præstationer og enestående brændstoføkonomi. Den har 150 hk og et moment på 380 Nm ved 1.750-2.500 omdr./min. (6-trins manuel) og 360 Nm ved 1.500-2.750 omdr./min. (6-trins aut.)

  2,0 MIVEC-MOTOR

  2,0 liters motoren giver støjsvag og effektiv kørsel. Den har 150 hk og et moment på 195 Nm ved 4.100 omdr./min. Den nye MIVEC-teknologi bidrager til forbedret miljøbeskyttelse ved at reducere motorens vægt og forbedre brændstoføkonomien.

  4WD SYSTEM

  Outlander 4WD-system sikrer fast vejgreb under alle forhold, og med knappen i midterkonsollen kan du vælge det passende 4WD program.

  SHIFT PADDLES  

     
  Shift paddles Cruise control New CVT

  GEARSKIFT VED RATTET

  Som standard på alle Outlandere med CVT og Aut. gearkasse, får du shift paddles bag rattet. Så kan du nemt skifte gear uden at fjerne hænderne fra rattet - det kombinerer en sportslig fornemmelse med maksimal komfort.

  FARTPILOT

  Bilens hastighed opretholdes automatisk, uden at du behøver at holde foden på speederen. Det gør lange ture mere afslappede. Systemet kan deaktiveres ved at træde på bremsen.

  NY CVT

  Den nye generation CVT (Continuously Variable Transmission) tilbyder en mere jævn og mere tilfredsstillende respons under alle køreforhold og reagerer hurtigere under acceleration. Mindre momenttab pga. friktion giver en bedre brændstoføkonomi.

     
  S-AWC (Super all wheel control)

  S-AWC (SUPER ALL WHEEL CONTROL)

  Outlanders elektronisk kontrolleret 4WD giver et utroligt vejgreb, solid stabilitet og intuitiv lineær køreegenskaber, selv i udfordrende terræn, ved optimalt at kombinere ASC (Active Stability Control) med 4WD og AYC (Active Yaw Control).


 • NYTTIGE FUNKTIONER  

     
  Adjustable rain sensor
  Hidden washer nozzle
  Keyless operation system


  JUSTERBAR REGNSENSOR

  Regnsensoren aktiverer automatisk vinduesviskerne, når den registrerer fugt på forruden. Sensoren registrerer også lysmængden og tænder forlygterne, når der er behov. Det er ikke nødvendigvis kun i tusmørke. Lygterne tændes også, hvis du kører gennem en tunnel, eller hvis dagslyset reduceres under uvejr.


  SKJULTE VISKERDYSER

  Viskerdyserne, der før var placeret på kølerhjelmens overflade, er nu monteret under kølerhjelmes bagerste kant.


  KOS - NØGLEFRI ADGANG OG START

  Når du har nøglen på dig åbnes og lukkes døre og bagklap ved at trykke udvendigt på døren. Du kan også starte motoren ved blot at trykke på motorknappen i instrumentpanelet. Standard på Instyle.

  Steering wheel with remote control switches
  USB port & accessory 12V socket
  Rearview monitor/camera

  RATBETJENING

  Rattet er udstyret med knapper, der gør det muligt at betjene lyd- og navigationssystemet uden at fjerne blikket fra vejen. Ved at trykke på stemmekommandoknappen til det indbyggede Bluetooth interfacesystem kan du betjene eksterne enheder med stemmen eller føre håndfri telefonsamtaler.

  USB PORT

  Med USB-porten kan du tilslutte din bærbare medieafspiller og nyde din komplette musiksamling i førsteklasses kvalitet.
   

  BAKKAMERA

  Bakkameraet viser med linjer bilens omtrentlige kurs samt udsynet bag bilen.

  UNDERHOLDNING

     
  CD/MP3 player

  Display audio

  SD navigation system

  RADIO/CD M. MP3

  Radio/CD og USB port på gulvkonsollen gør det nemt at tilslutte en iPod eller anden lydafspiller for enten at oplade eller lytte.

  DAB RADIO/ CD AFSPILLER OG 6.1" SKÆRM

  Det er nemt at styre lydsystemet på den 6,1" store QVGA touchskærm, der også viser billederne fra bakkameraet.

  SD NAVIGATIONSSYSTEM

  Det multifunktionelle navigationssystem i Outlander Instyle viser tydelig navigation og musikfunktioner på en stor touchskærm med et brugervenligt interface. Billeder fra bakkameraet kan også vises på skærmen.

  Clear wide screen 3D map view Audio system control

  Tydelig og bred skærm

  Den tydelige og brede VGA-skærm viser hver eneste detalje i høj opløsning. 

  SD NAVIGATION - 3D-KORTVISNING

  Navigationen kan indstilles, så det viser 3D-landmærker.

  Audiosystem

  Let touchskærmsbetjening af de forskellige funktioner i det avancerede Rockford Fosgate audiosystem.

  2 Screen viewing

  Metre display of guidance points ECO function information 

  2-delt visning

  To skærme f.eks navigation og audio kan vises på samme tid.

  Visning i centerdisplay

  Navigationsinformationer såsom afstand og retning vises på displayet.

  ECO funktioner

  Viser informationer om din ECO score

  Rockford fosgate premium sound system

  DAB

  Colour liquid crystal multi-information display

  ROCKFORD FOSGATE PREMIUM SOUNDSYSTEM

  I Outlander Instyle er det speciallfremstillede Rockford Fosgate soundsystem standard. Systemet består af 8 kvalitetshøjttalere samt en subwoofer. Den digitale soundprocesser gør, at din yndlingsmusik bliver optimalt fordelt gennem alle højttalere.

  1: 3.5 cm diskant 
  2: 16 cm mellemtone   
  3: 16 cm mellemtone med integreret diskant
  4: 25 cm subwoofer  
  5: 710 W 8-kanals forstærker

  DAB

  Med denne tuner kan du nyde særligt tydelige digitale radioudsendelser. Du kan også få tekstinformation såsom sangtitler vist på skærmen.

  HØJOPLØSELIGT DISPLAY

  Det 4,2" store LCD multiinformationsdisplay er ekstremt nem af aflæse. Det giver dig en lang række nyttige oplysninger om bilens status, din kørsel, temperaturen udenfor, ECO Drive Assist-systemet og meget mere.

 • NYT DESIGNSPROG

   

  OUTLANDER - ANVENDELIG ALLE STEDER

  The Outlander's Embodiment of Dynamic Shield

  DYNAMIC SHIELD

  Med den nye designlinje "Dynamic Shield" viser Mitsubishi vejen frem for kommende generationer af SUV'er. Der er mere skarphed i designsproget, mere power og mere elegance - et helt nyt udtryksfuldt design.

  OUTLANDER´S DYNAMIC SHIELD

  Fronten er, med den nye grill og kofanger, blevet mere markant. Bagtil mødes LED baglygterne i en markant kromliste, som kører over Mitsubishis let genkendelige logo og fra siden er de dynamisk formede beskyttelseslister særligt iøjnefaldende. Alle disse detaljer er med til at give den nye Outlander et bredere og lavere udtryk.

  PERFEKT TIL LIVSSTIL OG OFF ROAD

  Outlanders levende design passer perfekt til udendørs livet uanset om det er kajakken på taget eller off road ture i skoven.


  DESIGNET TIL BYEN

  Outlander har et urbant design med de elegangte LED forlygter (Instyle) og LED kørelys.

 • Lån til private bilkøbere

  Hos din Mitsubishi forhandler kan du få et lån via Mitsubishi Finans, som tilbyder flere forskellige løsninger.

  Lån med 20% udbetaling. Mange vælger løsningen, hvor der skal lægges en udbetaling på mindst 20% af bilens samlede pris, samt eventuelt udstyr der købes hos forhandleren. Her kan der vælges en løbetid på op til 96 måneder. I samråd med forhandleren afstemmes løbetiden, så afviklingen på lånet, tilpasses kørselsmønster og brug af bilen i øvrigt. Ved sådan et lån tages der pant i bilen, og er den mindre end et år gammel, reduceres pantet lidt, så der spares på låneomkostningerne.

  Lån med 35% udbetaling. Har man som kunde, mulighed for at kunne lægge 35% i udbetaling, vil man kunne opnå en yderligere besparelse på de omkostninger der bruges til pantsætning af bilen, samt på den rente som der vil være på lånet. På disse låntyper, skal der kun afgives få oplysninger omkring din private økonomi, i forbindelse med ansøgningen.

  Fast eller variabel Rente. Det er muligt at vælge enten fast eller variabel rente på lånet, alt efter hvilke forventninger man har til den fremtidige renteudvikling. Vælger man et variabelt forrentet lån vil renten følge en officiel referencerente – i øjeblikket er det CIBOR3 - så man er sikker på at renten vil følge med i op- og nedadgående retning, når der sker renteændringer. Vælger man en fast rente, er man sikker på at renten ikke ændrer sig – og det gælder i hele lånets løbetid. 

  Lån uden udbetaling. Hvis man ikke ønsker at lægge de 20% eller mere i udbetaling, er der også mulighed for at få et lån til bilen. Her tages der ikke pant i bilen, så der spares de omkostninger der skal bruges til tinglysning af dette. Da der ikke tages pant i bilen, vil renten på denne type lån, ligge noget højere end de to ovenstående løsninger. På denne type lån, må bilen maksimalt være et år gammel, og her skal billånet afvikles på maksimalt 84 måneder. Her er det også muligt at vælge enten fast eller variabel rente på lånet, og vilkårene er identiske med dem der er nævnt ovenfor.


  Leasing til private

  Når man vælger en privatleasing hos Mitsubishi Finans, så sker det på en kontrakt, som er udarbejdet i samarbejde med FDM, og på den måde er man sikret en god og sikker løsning. Selve aftalen giver en høj grad af budgetsikkerhed for de fremtidige biludgifter, da kontrakten dækker følgende:

  • Hvor længe og hvor mange kilometer der må køres i perioden.
  • Den månedlige ydelse er fast i hele løbetiden, hvis antallet af kilometer ikke ændres.
  • Der er service inkluderet i den månedlige ydelse.
  • Den udbetaling der betales på aftalen, er typisk lavere end 20% af bilens pris.
  • Ved udløb af aftalen vil bilen blive gennemgået for evt. skader af et professionelt værksted.
  • Allerede efter 11 måneder, er det muligt at opsige aftalen med en måneds varsel, så bilen kan afleveres efter 12 måneder.

  Tag endelig fat i din lokale Mitsubishi forhandler og hør om mulighederne for en låne eller privatleasingaftale. Selve ansøgningen sker hurtigt, og det er forhandleren, der hjælper med at få sendt ansøgningen afsted til Mitsubishi Finans. Skulle der være behov for at afgive oplysninger om privatøkonomien, kan det ske med 100% diskretion, direkte til Mitsubishi Finans via E-Boks. Det samme gør sig gældende med selve låne- eller privatleasingaftalen, som også kan underskrives direkte via E-Boks. Find Privatleasing prislisten under Priser/Brochurer


  Leasing løsninger til erhvervskunder

  Hos Mitsubishi Finans, er det muligt at få en skræddersyet leasingaftale, der kan være med til at sikre virksomheden en optimal transportløsning.

  I samråd med Mitsubishi forhandleren, sammensættes erhvervsbilen, med de ønsker for selve bilen og udstyret, som der er behov for. Herefter kan der udarbejdes et oplæg på en leasingløsning, hvor følgende punkter kan indgå:

  • Størrelse på førstegangsydelse/udbetaling – og den ligger ofte på 15%
  • Løbetid på leasingaftalen – op til 60 måneder.
  • Skal leasingydelsen være fast i hele perioden eller variabel, og ændres alt efter udvikling i renteniveauet.
  • Der kan tilknyttes serviceaftale som en del af aftalen.
  • Ønskes der en dækløsning med – så kan det både være sommer og vinterdæk.
  • Ved udløb af aftalen, skal det vælges om bilen enten afleveres igen eller om leasingtager finder en køber til bilen.

  Hvis der er behov for flere biler i flåden, kan man allerede ved 5 biler, få yderligere ydelser, eksempelvis forsikring, brændstofkort etc. tilknyttet sin leasingaftale. Her vil det være en godt ide, at man tager denne dialog samme med sin Mitsubishi forhandler og med en konsulent fra Mitsubishi Finans.


 • 5 års fabriksgaranti på alle Mitsubishi modeller

  Mitsubishi kan tilbyde dig en af markedets bedste garantier. Alle Mitsubishi modeller kommer med en omfattende fabriksgaranti; 5 års fabriksgaranti/ 100.000 km.

  Med 5 års fabriksgaranti har du en højere grad af sikkerhed, hvis uheldet alligevel skulle være ude, og du får brug for reparationer i forbindelse med materiale- og eller fabrikationsfejl under garantien. 

  • 5 års mekanisk garanti/ 100.000 km.
  • 5 års garanti på lak/ 100.000 km.
  • 12 års garanti mod indefrakommende gennemtæring

  Læs mere om vores garantibestemmelser

 • Outlander Van 

  Outlander Van tilbyder ren luksus. Her er der virkelig mulighed for at forkæle dig selv med utrolig meget udstyr, høj kvalitet, top sikkerhed og dynamiske køreegenskaber.

  Outlander 2.0 Intense 2WD Van fås fra kun kr. 200.195 ekskl. moms kr. 32.958     
  Outlander 2.0 Intense 4WD CVT Van fås fra kun kr. 237.195 ekskl. moms kr. 38.759  
  Outlander 2.0 Instyle 4WD CVT Van fås fra kun kr. 277.196 ekskl. moms kr. 44.913
  Outlander 2.2 DI-D Intense 4WD Van fås fra kun kr. 257.195 ekskl. moms kr. 42.390  
  Outlander 2.2 DI-D Intense 4WD Aut. Van fås fra kun kr. 267.196 ekskl. moms kr. 43.313  
  Outlander 2.2 DI-D Instyle 4WD Aut. Van fås fra kun kr. 317.195 ekskl. moms kr. 51.005  

  Pris ekskl. lev. kr. 3.880 og metallak. 
  CO2-udslip 139-155 g/km. Forbrug v. blandet kørsel 14,9-18,8 km/l (EU norm). Energimærke B-C 

  Funktionelt varerum

  I Outlander Van får du et funktionelt og rummeligt varerum. 

  Varerumsmål:

  Længde, mm 1710          
  Højde, mm 1000          
  Maks. bredde, mm 1250          
  Bredde mellem hjulkasser, mm 930          

  Maksimale 5 stjerner i Euro NCAP

  Som standard er alle Outlander Van udstyret med 7 SRS airbags, Active stability control (ASC) & traction control (TCL), ABS med elektronisk bremsekraft distribution (EBD), bremseassistent, Hill Start Assist, stærkt RISE karosseri og automatisk katastrofeblink ved hård opbremsning. Vælger du Instyle får du tilmed den prisbelønnede SafetyPack med adaptiv fartpilot, frontkollisionsassistent og alarm for utilsigtet vognbaneskift.

  Outlander har opnået de maksimale 5 stjerner i Euro NCAPs stringente sikkerhedstest.

  Højt udstyrsniveau

  Selv den billigste Outlander kommer med top udstyr: 2 zoners aut. klimaanlæg, bakkamera, ratbetjent radio/CD og fartpilot, Bluetooth, sædevarme og meget mere.    

Downloads
 • Downloads

Service
 • Vejhjælp

  Mitsubishi Vejhjælp

  Gratis vejhjælp hele døgnet

 • Prismatch

  Mitsubishi Prismatch

  Prismatch på dit serviceeftersyn

 • service

  Mitsubishi Serviceaftale

  Fast ydelse