Outlander
 • 5 GODE GRUNDE
  1. Op til 7 siddepladser
  2. 5-stjernet sikkerhed
  3. Safety Pack - prisbelønnet sikkerhedssystem
  4. Elektrisk bagklap
  5. 2.000 kg anhængervægt
 • Alle priser er inklusiv levering. Outlander MY15:

  Loading

  Denne model

  351.208 kr.

  Outlander Intense 2.0 l 150 hk 2WD

  345.855 kr.
  Farve Pris 5.353 kr.

  0 PRODUCTS IN COMPARISON

  Close

  You Cannot Select More Than 5 Cars

Om denne model
 • Outlander Van 

  Outlander Van tilbyder ren luksus. Her er der virkelig mulighed for at forkæle dig selv med utrolig meget udstyr, høj kvalitet, top sikkerhed og dynamiske køreegenskaber.

  Outlander Van Intense 2WD fås fra kun kr. 199.897 ekskl. moms kr. 32.881
  Outlander Van Intense 4WD CVT fås fra kun kr. 239.897 ekskl. moms kr. 39.097
  Outlander Van Instyle 4WD CVT fås fra kun kr. 264.896 ekskl. moms kr. 42.943

  Funktionelt varerum

  I Outlander Van får du et funktionelt og rummeligt varerum. 

  Varerumsmål:

  Maks. længde, mm 1500
  Længde, mm 1260
  Højde, mm 800
  Maks. bredde, mm 1350
  Bredde mellem hjulkasser, mm 1000

  Maksimale 5 stjerner i Euro NCAP

  Som standard er alle Outlander Van udstyret med 7 SRS airbags, Active stability control (ASC) & traction control (TCL), ABS med elektronisk bremsekraft distribution (EBD), bremseassistent, Hill Start Assist, stærkt RISE karosseri og automatisk katastrofeblink ved hård opbremsning. Vælger du Instyle får du tilmed den prisbelønnede SafetyPack med adaptiv fartpilot, frontkollisionsassistent og alarm for utilsigtet vognbaneskift.

  Outlander har opnået de maksimale 5 stjerner i Euro NCAPs stringente sikkerhedstest.

  Højt udstyrsniveau

  Selv den billigste Outlander kommer med top udstyr: 2 zoners aut. klimaanlæg, bakkamera, ratbetjent radio/CD og fartpilot, Bluetooth, sædevarme og meget mere. 


  Pris ekskl. lev. kr. 3.780 og metallak.
  CO2-udslip 140-159 g/km. Forbrug v. blandet kørsel 14,5-18,5 km/l (EU norm). Energimærke B-C


 • 5 års fabriksgaranti på alle Mitsubishi modeller

  Mitsubishi kan tilbyde dig en af markedets bedste garantier. Alle Mitsubishi modeller kommer med en omfattende fabriksgaranti; 5 års fabriksgaranti/ 100.000 km.

  Med 5 års fabriksgaranti har du en højere grad af sikkerhed, hvis uheldet alligevel skulle være ude, og du får brug for reparationer i forbindelse med materiale- og eller fabrikationsfejl under garantien. 

  • 5 års mekanisk garanti/ 100.000 km.
  • 5 års garanti på lak/ 100.000 km.
  • 12 års garanti mod indefrakommende gennemtæring

  Læs mere om vores garantibestemmelser

 • Lån til private bilkøbere

  Hos din Mitsubishi forhandler kan du få et lån via Mitsubishi Finans, som tilbyder flere forskellige løsninger.

  Lån med 20% udbetaling. Mange vælger løsningen, hvor der skal lægges en udbetaling på mindst 20% af bilens samlede pris, samt eventuelt udstyr der købes hos forhandleren. Her kan der vælges en løbetid på op til 96 måneder. I samråd med forhandleren afstemmes løbetiden, så afviklingen på lånet, tilpasses kørselsmønster og brug af bilen i øvrigt. Ved sådan et lån tages der pant i bilen, og er den mindre end et år gammel, reduceres pantet lidt, så der spares på låneomkostningerne.

  Lån med 35% udbetaling. Har man som kunde, mulighed for at kunne lægge 35% i udbetaling, vil man kunne opnå en yderligere besparelse på de omkostninger der bruges til pantsætning af bilen, samt på den rente som der vil være på lånet. På disse låntyper, skal der kun afgives få oplysninger omkring din private økonomi, i forbindelse med ansøgningen.

  Fast eller variabel Rente. Det er muligt at vælge enten fast eller variabel rente på lånet, alt efter hvilke forventninger man har til den fremtidige renteudvikling. Vælger man et variabelt forrentet lån vil renten følge en officiel referencerente – i øjeblikket er det CIBOR3 - så man er sikker på at renten vil følge med i op- og nedadgående retning, når der sker renteændringer. Vælger man en fast rente, er man sikker på at renten ikke ændrer sig – og det gælder i hele lånets løbetid. 

  Lån uden udbetaling. Hvis man ikke ønsker at lægge de 20% eller mere i udbetaling, er der også mulighed for at få et lån til bilen. Her tages der ikke pant i bilen, så der spares de omkostninger der skal bruges til tinglysning af dette. Da der ikke tages pant i bilen, vil renten på denne type lån, ligge noget højere end de to ovenstående løsninger. På denne type lån, må bilen maksimalt være et år gammel, og her skal billånet afvikles på maksimalt 84 måneder. Her er det også muligt at vælge enten fast eller variabel rente på lånet, og vilkårene er identiske med dem der er nævnt ovenfor.


  Leasing til private

  Når man vælger en privatleasing hos Mitsubishi Finans, så sker det på en kontrakt, som er udarbejdet i samarbejde med FDM, og på den måde er man sikret en god og sikker løsning. Selve aftalen giver en høj grad af budgetsikkerhed for de fremtidige biludgifter, da kontrakten dækker følgende:

  • Hvor længe og hvor mange kilometer der må køres i perioden.
  • Den månedlige ydelse er fast i hele løbetiden, hvis antallet af kilometer ikke ændres.
  • Der er service inkluderet i den månedlige ydelse.
  • Den udbetaling der betales på aftalen, er typisk lavere end 20% af bilens pris.
  • Ved udløb af aftalen vil bilen blive gennemgået for evt. skader af et professionelt værksted.
  • Allerede efter 11 måneder, er det muligt at opsige aftalen med en måneds varsel, så bilen kan afleveres efter 12 måneder.

  Tag endelig fat i din lokale Mitsubishi forhandler og hør om mulighederne for en låne eller privatleasingaftale. Selve ansøgningen sker hurtigt, og det er forhandleren, der hjælper med at få sendt ansøgningen afsted til Mitsubishi Finans. Skulle der være behov for at afgive oplysninger om privatøkonomien, kan det ske med 100% diskretion, direkte til Mitsubishi Finans via E-Boks. Det samme gør sig gældende med selve låne- eller privatleasingaftalen, som også kan underskrives direkte via E-Boks. Find Privatleasing prislisten under Priser/Brochurer


  Leasing løsninger til erhvervskunder

  Hos Mitsubishi Finans, er det muligt at få en skræddersyet leasingaftale, der kan være med til at sikre virksomheden en optimal transportløsning.

  I samråd med Mitsubishi forhandleren, sammensættes erhvervsbilen, med de ønsker for selve bilen og udstyret, som der er behov for. Herefter kan der udarbejdes et oplæg på en leasingløsning, hvor følgende punkter kan indgå:

  • Størrelse på førstegangsydelse/udbetaling – og den ligger ofte på 15%
  • Løbetid på leasingaftalen – op til 60 måneder.
  • Skal leasingydelsen være fast i hele perioden eller variabel, og ændres alt efter udvikling i renteniveauet.
  • Der kan tilknyttes serviceaftale som en del af aftalen.
  • Ønskes der en dækløsning med – så kan det både være sommer og vinterdæk.
  • Ved udløb af aftalen, skal det vælges om bilen enten afleveres igen eller om leasingtager finder en køber til bilen.

  Hvis der er behov for flere biler i flåden, kan man allerede ved 5 biler, få yderligere ydelser, eksempelvis forsikring, brændstofkort etc. tilknyttet sin leasingaftale. Her vil det være en godt ide, at man tager denne dialog samme med sin Mitsubishi forhandler og med en konsulent fra Mitsubishi Finans.


 • NYUDVIKLEDE MOTORER  

     Outlander-engine1
  pajero-engine2 
  2.2 DI-D ENGINE

  Outlanders 2,2 liters dieselmotor leverer fremragende præstationer og enestående brændstoføkonomi. 6-trins man. har 150 hk. og et moment på 380 Nm ved 1.750-2.500. 6-trins aut. har 150 hk og et moment på 360 Nm ved 1.500-2.750.

  2.0 MIVEC ENGINE

  Den nye 2,0 liters benzinmotor giver mere støjsvag og effektiv kørsel. Den har 150 hk med et maksimalt moment på 195 Nm ved 4.100 omdr./min. Den nye MIVEC-teknologi bidrager til forbedret miljøbeskyttelse ved at reducere motorens vægt og forbedre brændstoføkonomien. 

  AERODYNAMISK DESIGN  

  AUTO STOP & GO  

  LET KARROSSERI  

  eco-drive-aerodynamic-design.jpg  eco-drive-auto-stop-go.jpg  ECO-7 

  AERODYNAMIK

  Outlander har et aerodynamisk design, der er udviklet med henblik på de ekstremt høje standarder, der gælder for en SUV. Ved hjælp af talrige eksperimenter i vindtunnel er det lykkedes at kombinere overlegen aerodynamik med et elegant design. Det aerodynamiske design bidrager i høj grad til den forbedrede brændstoføkonomi, den reducerede CO2-udledning og stabiliteten ved høje hastigheder.

  AS&G

  Auto Stop & Go (AS&G) reducerer brændstofforbruget og CO2-udledningen ved automatisk at slukke motoren, når bilen holder stille, f.eks. når du venter ved et trafiklys. Motoren starter igen, så snart du fjerner foden fra bremsepedalen.

  LET KARROSSERI

  Karrosseriet er ekstremt robust og let takket være omfattende brug af stålplader med høj trækstyrke, der samtidig giver et højt niveau af kollisionssikkerhed.

  ECO DRIVE-SUPPORTSYSTEM 

     Eco_mode_control

  Eco_drive_assist Eco_score 

  ECO-FUNKTIONSKONTROL

  Ved at trykke på ECO-MODE kan du aktivere mere energieffektiv drift af motor, aircondition og 4WD.

  ECO DRIVE ASSIST

  En søjle viser, hvor miljøvenligt du kører. Søjlen opdateres i realtid.

  ECO SCORE

  Eco score viser, hvor miljøvenligt du kører i løbet af en angivet tidsperiode. Jo flere grønne blade, jo bedre. • OVERBLIK OVER SIKKERHED   

  AVANCERET SIKKERHED   

   
  Safety-4  safety-advanced-safety-acc.jpg
  safety-advanced-safety-fcm.jpg 

  SAFETY PACK

  Sikkerhed og tillid er afgørende, og med Outlander kan du nye godt af 5 stjernet sikkerhed. Outlander Instyle tilbyder f.eks. det prisbelønnede sikkerhedssystem Safety Pack, der består af Adaptiv fartpilot, frontkollissionsassistent og alarm for utilsigtet vognbaneskift. 

  ADAPTIV FARTPILOT (ACC)

  Ved hjælp af en 77 GHz-radar i kølergrillen vurderes afstanden til det forankørende køretøj uanset hastighed. Afstanden opretholdes, indtil bilen standser. Gælder Instyle versioner.

  FRONTKOLLISSIONSASSISTENT (FCM)

  FCC-systemets 77 GHz-radar bruges til at registrere forhindringer foran bilen. Hvis der er risiko for sammenstød, udsendes en advarsel. Desuden bremses bilen automatisk op for at undgå sammenstød eller for at reducere sammenstød. Gælder Instyle versioner.


  AKTIV SIKKERHED   

   
  safety-advanced-safety-ldw.jpg  Safety-5  Safety-MY14-2 

  ALARM FOR UTILSIGTET VOGNBANESKIFT (LDW)

  Del af Instyle SafetyEt kamera overvåger vognbanelinjerne foran bilen. Et display og en alarm advarer dig, hvis bilen er på vej ud af vognbanen. Gælder Instyle versioner.

  ELEKTRONISK STYRET 4WD

  Elektronisk styret 4WD sørger for via optimalt samarbejde med ASC-systemet, at du har et fast vejgreb og stabilitet selv i udfordrende terræn. Du kan vælge mellem 4WD ECO for optimal økonomi, 4WD AUTO til normale kørselsforhold eller 4WD LOCK til barskt terræn.

  SUPER WIDE XENON-FORLYGTER

  Outlander Instyle har som standard Xenon forlygter med Super Wide funktion. Ved hjælp af en bred linse øges mængden af lys til siderne, hvilket er med til at give dig en ekstra sikkerhed i mørket.

  safety-active-safety-hsa.jpg 

  Safety-9  Safety-10 

  HILL START ASSIST (HSA)

  Ved start på en stigning forhindrer HSA, at bilen ruller bagud, når du slipper bremsen. Det sker ved, at systemet opretholder bremsetrykket i op til to sekunder, indtil speederen trædes ned. 

  JUSTERBAR FARTBEGRÆNSER

  Fartbegrænseren begrænser bilens hastighed, så den ikke kan overstige den frit valgbare hastighed. Den opretholder også en sikker hastighed, selv på vej ned ad bakker og i andre situationer, hvor bilens hastighed gradvist øges, uden at du ønsker det. En alarm aktiveres, hvis det ikke er muligt at holde en sikker hastighed.

  ÆNDRET UDFORMNING AF A-STOLPEN

  For at sikre et bredt og klart udsyn har vi ændret A-stolpens form og sænket placeringen af sidespejlet. 

  ASC  ABS-EBD  safety-elevated-seats.jpg 

  ACTIVE STABILITY CONTROL (ASC)

  Active Stability Control har indbygget sensorer, der sikrer dig stabilitet og vejgreb. ASC registrerer og korrigerer overstyring og understyring. Hvis baghjulet skrider ud til siden, bremses det udvendige forhjul for at generere en kraft, der er med til at få bilen tilbage på den oprindelige kurs. Hvis forhjulet skrider ud til siden, bremser systemet det indvendige baghjul for at få bilen tilbage på den rette kurs.

  ABS MED EBD

  I Outlander får du ABS-bremser, elektronisk bremsekraftfordeling (EBD) og bremseassistent. ABS gør det muligt at styre uden om en forhindring, mens du bremser. EBD kan variere bremsetrykket på hvert hjul for at maksimere bremsekraften. Hvis din Outlanders bremsesystem registrerer en panikopbremsning, der antyder, at der er risiko for sammenstød, aktiverer bremseassistenten automatisk fuld bremsekraft.

  HØJ SIDDEPOSITION

  I Outlander har du glæde af høj siddeposition, hvilket giver ekstra godt udsyn hele vejen rundt samt større sikkerhed for føreren.

   

  PASSIV SIKKERHED   

   
  safety-airbags.jpg    Safety-13  Safety-12 

  7 SRS AIRBAGS

  I tilfælde af et sammenstød beskytter 7 SRS-airbags dig og dine passagerer ved at absorbere kraften fra sammenstødet. Systemet omfatter frontairbags, sideairbags, gardinairbags og en knæairbag til føreren.

  BRAKE OVERRIDE SYSTEM

  Brake Override System prioriterer bremserne frem for speederen og gør det muligt for føreren at standse bilen med bremsepedalen, selv hvis speederen er trådt ned, og bilen kører med fuld fart.

  RISE-KARROSSERI 

  RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) er et unikt karrosseri fra Mitsubishi Motors, der yder ekstra sikkerhed ved sammenstød. RISE er et frontkarrosseri med en meget stiv kabinestruktur, der absorberer sammenstød.  • EKSKLUSIV KVALITET   

  RUMMELIG KABINE   

   
  premium-quality-overview.jpg   premium-quality-powertailgate.jpg premium-quality-seat-arrangement.jpg 

  LÆKRE DETALJER

  I Outlander får du en kabine af rendyrket komfort. Den grundige forarbejdning af hver eneste overflade og alle detaljer afslører det store arbejde, Mitsubishis designere har lagt i at skabe en oplevelse af total luksus for såvel fører som passagerer. 

  ELEKTRISK BAGKLAP

  Outlander Instyle anvender en elektrisk mekanisme til automatisk åbning og lukning. Du kan også betjene den fra forsædet, uden det er nødvendigt at forlade bilen.

  FUNKTIONELLE SÆDER

  Outlander Instyle fås med mulighed for 7 sæder. 2. og 3.sæderække kan arrangeres fleksibelt, hvilket gør det muligt at udnytte kabinepladsen effektivt, alt efter antallet af passagerer og mængden af bagage. 

  premium-quality-underfloor-storage.jpg  premium-quality-cargo-capacity.jpg
  Premium-12 

  OPBEVARING UNDER GULVET

  Nu er det nemt at holde styr på alle dine ting. Outlander har nemlig smart opbevaring under gulvet.

  LASTEVNE

  Bagagerummets længde kan udvides ved at folde 2. sæderækkes hynder og ryglæn fremad, så der opnås et plant og dybt bagagerum.

  AVANCERET STILHED

  I Outlander er der blevet arbejdet grundigt med støjniveauet fra motoren. Det nye motormonteringssystem af pendultypen optager motorsvingninger fremad og bagud, hvilket markant reducerer vibrationer og støj. A-stolpernes, sidespejlenes og tætningslisternes form er også blevet optimeret – de er alle dele, der forårsager vindstøj. Desuden er instrumentpanelet, måtterne og loftet blevet ændret, og en fintuning af ophæng og dæk er foretaget for at reducere støjniveauet

  Premium-3 

  Premium-10 

   

  HØJDE- OG LÆNGDEJUSTERBART RAT

  Nu kan du nemt finde en rigtig god kørestilling. Som supplement til højdeindstillingen kan ratstammen også justeres i længden. 

  2-ZONERS FULDAUTOMATISK KLIMAANLÆG

  Outlander er udstyret med et fuldautomatisk klimaanlæg, der omfatter uafhængig temperaturindstilling for både fører og forsædepassager. 
 • NYUDVIKLEDE MOTORER   

   

  ELEKTRONISK STYRET 4WD   

  Performance-3 Performance-4
  Performance-2 

  2,2 DI-D-MOTOR

  Outlanders 2,2 liters dieselmotor leverer fremragende præstationer og enestående brændstoføkonomi. Den har 150 hk og et moment på 380 Nm ved 1.750-2.500 omdr./min. (6-trins manuel) og 360 Nm ved 1.500-2.750 omdr./min. (6-trins aut.)

  2,0 MIVEC-MOTOR

  2,0 liters motoren giver støjsvag og effektiv kørsel. Den har 150 hk og et moment på 195 Nm ved 4.100 omdr./min. Den nye MIVEC-teknologi bidrager til forbedret miljøbeskyttelse ved at reducere motorens vægt og forbedre brændstoføkonomien. 

  4WD SYSTEM  

  Outlander 4WD-system sikrer fast vejgreb under alle forhold, og med knappen i midterkonsollen kan du vælge det passende 4WD program.

  SHIFT PADDLES

     
  Performance-1     

  GEARSKIFT VED RATTET

  Som standard på alle Outlandere med CVT og Aut. gearkasse,  får du shift paddles bag rattet. Så kan du nemt skifte gear uden at fjerne hænderne fra rattet - det kombinerer en sportslig fornemmelse med maksimal komfort.

      • NYTTIGE FUNKTIONER

     
  amenity-rain-sensor.jpg
  Amenity-1  amenity-kos.jpg

  JUSTERBAR REGNSENSOR

  Regnsensoren aktiverer automatisk vinduesviskerne, når den registrerer fugt på forruden. Sensoren registrerer også lysmængden og tænder forlygterne, når der er behov. Det er ikke nødvendigvis kun i tusmørke. Lygterne tændes også, hvis du kører gennem en tunnel, eller hvis dagslyset reduceres under uvejr. 

  SKJULTE VISKERDYSER

  Viskerdyserne, der før var placeret på kølerhjelmens overflade, er nu monteret under kølerhjelmes bagerste kant.  

  KOS - NØGLEFRI ADGANG OG START

  Når du har nøglen på dig åbnes og lukkes døre og bagklap ved at trykke udvendigt på døren. Du kan også starte motoren ved blot at trykke på motorknappen i instrumentpanelet. Standard på Instyle.

  Amenity-3  
  Amenity-10  
  Amenity-9  

  RATBETJENING

  Rattet er udstyret med knapper, der gør det muligt at betjene lyd- og navigationssystemet uden at fjerne blikket fra vejen. Ved at trykke på stemmekommandoknappen til det indbyggede Bluetooth interfacesystem kan du betjene eksterne enheder med stemmen eller føre håndfri telefonsamtaler.  

  USB PORT

  Med USB-porten kan du tilslutte din bærbare medieafspiller og nyde din komplette musiksamling i førsteklasses kvalitet.  

  BAKKAMERA

  Bakkameraet viser med linjer bilens omtrentlige kurs samt udsynet bag bilen. Er ikke standard i 2.2 Intense aut.

  UNDERHOLDNING

     
  Amenity-7 

  clear_wide_screen

  3d_map_view 

  SD NAVIGATIONSSYSTEM

  Det multifunktionelle navigationssystem i Outlander Instyle viser tydelig navigation og musikfunktioner på en stor touchskærm med et brugervenligt interface. Billeder fra bakkameraet kan også vises på skærmen.

  SD NAVIGATION - TYDELIG OG BRED SKÆRM

  Den tydelige og brede VGA-skærm viser hver eneste detalje i høj opløsning. Den har også 2-skærmsdeling så f.eks. navigation og audio kan vises på samme tid.

  SD NAVIGATION - 3D-KORTVISNING

  Navigationen kan indstilles, så det viser 3D-landmærker.


   LYD

   
  audio_system_control  Amenity-6 
  Amenity-5-1

  SD NAVIGATION - AUDIOSYSTEMBETJENING

  Du kan betjene forskellige audiosystemfunktioner på touchskærmen.

  ROCKFORD FOSGATE PREMIUM SOUNDSYSTEM

  I Outlander Instyle er det speciallfremstillede Rockford Fosgate soundsystem standard. Systemet består af 8 kvalitetshøjttalere samt en subwoofer. Den digitale soundprocesser gør, at din yndlingsmusik bliver optimalt fordelt gennem alle højttalere. 

  1: 3.5 cm diskant
  2: 16 cm mellemtone
  3: 16 cm mellemtone med integreret diskant
  4: 25 cm subwoofer
  5: 710 W 8-kanals forstærker

  DAB

  Med denne tuner kan du nyde særligt tydelige digitale radioudsendelser. Du kan også få tekstinformation såsom sangtitler vist på skærmen.

  Amenity-4 

     MULTIINFORMATIONSDISPLAY

  Multiinformationsdisplayet er let at aflæse og giver dig nyttige oplysninger om bilen, turen og udendørs temperatur. Downloads
 • Downloads

Service
 • Vejhjælp

  Mitsubishi Vejhjælp

  Gratis vejhjælp hele døgnet

 • Prismatch

  Mitsubishi Prismatch

  Prismatch på dit serviceeftersyn

 • service

  Mitsubishi Serviceaftale

  Fast ydelse