Et kig ind i fremtiden

Ude i horisonten

Det er ikke nok at tænke på i morgen, næste uge eller næste år. Vi skal tænke årtier frem. Se på de spændende biler, vi arbejder på, som du måske ser på et motorshow, eller endda på en gade i nærheden af dig om et par års tid.

KONCEPTBIL 2018

Mitsubishi e-EVOLUTION

Mitsubishi e-EVOLUTION 2018 konceptbilen er en højtydende elektrisk crossover SUV, med kraftige elektriske motorer og kunstig intelligens. I kombination med et Triple Motor 4WD-system og New Generation Dual Motor Active Yaw Control (AYC), vil det være muligt at komme frem på steder som man ikke tidligere troede var muligt.

KONCEPTBIL 2016

Mitsubishi GT-PHEV

I 2016 fremviste vi GT-PHEV konceptet, en high-end crossover SUV med et markant og kraftfuld ydre. Konceptbilen var designet til at kunne håndtere selv meget udfordrende omgivelser.

KONCEPTBIL 2015

Mitsubishi eX

Vi ønskede at vise vores elektriske vision med Mitsubishi eX. Dette er en kompakt SUV, der drives af et forbedret EV-system og bedre SUV-teknologi, hvilket sikrer, at du altid er klar til et off-road-eventyr.

KONCEPTBIL 2014

MiEV EVOLUTION III

Vi ønskede at skubbe grænserne for elbiler og firehjulstræk-teknologier. Så vi byggede MiEV Evolution III for at konkurrere i Pikes Peak International Hill Climb. Dette er en meget hård time-trial begivenhed for biler og motorcykler i Colorado Springs, USA.

DESIGN FILOSOFI

Robust og genialt

Vores designs afspejler vores filosofi om robusthed og pålidelighed. De er forankret i vores arv af ærlighed, japansk håndværk og 100 års bilindustri. Vores designs skal være funktionelle og skabes med omhyggelig omhu og præcision, og vi fokuserer på at få detaljerne rigtigt. Vi kalder dette Mitsubishi-ness.

INNOVATION

Se hvad fremtiden byder

Vores mission er at skabe bedre køreoplevelser for vores kunder ved at udvikle grønnere, sikrere og mere behagelige transportformer. Se hvad vi arbejder på og vores nyeste teknologiske fremskridt.