Vores innovation stopper aldrig

Fremtidens biler

I over 100 år har vi udviklet banebrydende teknologier til bilindustrien. Men vi er langt fra færdige. Ved hjælp af vores ekspertviden inden for EV-teknologi og 4X4-systemer og ved yderligere at integrere avancerede digitale teknologier i vores køretøjer som AI og IOT. Vi ser allerede de næste 100 år inden for udvikling af biler. Biler der er renere, sikrere og endnu mere behagelige for dig at køre.

Design

Designs baseret på vores filosofi

Alt, hvad vi gør, er forankret i vores arv som rummer ærlighed, robusthed, pålidelighed og japansk håndværk. Vi er pionerer når det gælder teknologi, design og udvikling af banebrydende SUV og elektriske (EV) teknologier. Se nærmere på vores design.

PLUG-IN HYBRID EV TEKNOLOGI

Elektrisk og mere

Oplev køreglæde på et helt nyt niveau med Outlander PHEV Plug-in hybrid. Ingen støj, uovertruffen stabilitet med en el-motor på hver aksel og avanceret hybrid-teknologi kan forandre din daglige pendling total. Effektiv generering af strøm og intelligent batteri-teknologi gør turen til tankstationen til en sjælden ting. Klik videre og se hvordan PHEV kan kan reducere dine løbende omkostninger markant.

LÆS MERE OM OUTLANDER PHEV

SUV TEKNOLOGI

Førende indenfor SUV teknologi

I 1936 udviklede vi PX33 som var den første japanske bil, der kom med ægte firehjulstræk. Vi har siden været dedikeret til at videreudvikle og forfine vores firehjulsdrevne systemer. I 2001 introducerede vi All Wheel Control (AWC) og for nyligt Super All-Wheel Control (S-AWC) systemerne. Disse giver overlegen trækkraft under alle forhold og hjælper dig med at køre med den samme kontrol uanset om det er off-road eller på asfalterede veje.

SE VORES SUV-MODELLER

MITSUBISHI CONNECT

En ny slags køreoplevelse

Vi mener, at du skal være i stand til at holde kontakten med dem, der er vigtige for dig, når du er på farten. Med vores Smartphone Link Display Audio (SDA) får du mulighed for at betjene GPS, bruge dine favorit apps og foretage håndfrie opkald. Vores ambition er, at vores biler i den nærmeste fremtid vil blive endnu mere forbundne og holde dig i kontakt med selve bilen og omverdenen som aldrig før.

KONCEPTBILER

Vejen til en bedre fremtid

Vores mission er at skabe nye, bedre oplevelser for vores kunder ved at skabe mere miljøvenlige og sikrere transportformer. Tag et kig på vores konceptbiler og se de nyeste designs og de spændende teknologier som konstant udvikler sig.