Elektrisk teknologi. En del af vores DNA

VORES EV HISTORIE

Elektrisk fortid, nutid og fremtid

Vi mener, at et mere levende og fleksibelt samfund kan skabes gennem mobilitet. Med andre ord, jo mere effektive måder vi har at komme rundt på, des bedre trives og fungerer vi sammen. Derfor startede vi vores udvikling af elektriske køretøjer (EV) tilbage i 1970.

Vi er pionerer indenfor el-biler

I 2009 lancerede vi i-MiEV, den første masseproducerede elbil. For nylig udviklede vi så plug-in hybrid teknologien. En hybrid elbil har både en benzinmotor og et internt batteri som hovedkilder til strøm. En Plug-in Hybrid EV (PHEV) har et batteri, der kan oplades fra elnettet. Vores forskning og udvikling på dette område resulterede i lanceringen af Outlander PHEV i 2013. I 2017 introducerede vi e-Evolution konceptbilen, som viser, at vi allerede har fremtiden i tankerne.

TEKNOLOGI

Mitsubishi Motors' innovation

Vores PHEV-system er baseret på EV-teknologi og avanceret hybrid-teknologi. Kun en bil med to el-motorer kan tilbyde en så behagelig respons, acceleration og 4WD egenskaber.

PHEV SYSTEM

En bil som selv kan tænke

Vores PHEV System skifter ubemærket mellem forskellige køreprogrammer. På den måde opnår man den mest effektive kørsel.

YDELSE

Renere. Roligere. Jævnere

Med twin-elmotorer kan man opnå en fart på op til 135 km/t i ren el-kørsel. Men her stopper det ikke. Der skal ikke skiftes gear så man oplever ikke den "hoppende" kørsel som gearskift kan medføre. I stedet vil man opleve en hel jævn og komfortabel kørsel.

Bedre for miljøet

Da vores PHEV-system oftere kun kører på el, og vores 2.4-liters benzinmotor er yderst effektiv, har vores PHEV-biler ultra-lave CO2-emissioner: 40g / km (NEDC) og 46g / km (WLTP).

S-AWC (Super All Wheel Control)

S-AWC systemet, som kun er tilgængelig fra Mitsubishi Motors, leverer fremragende power og kontrol. Ved at kombinere ASC (Active Stability Control), AYC (Active Yaw Control) og ABS-bremser med TCL (Traction Control) udnytter du el-motorernes fulde potentiale uden at gå på kompromis med sikkerhed eller brændstoføkonomi.

De indbyggede køreprogrammer forbedrer S-AWC teknologien endnu mere da du selv kan vælge det mest optimale køreprogram i forhold til vejforholdene.

Mindre støj. Mere grøn

Separate motorer til henholdsvis for- og bagaksel giver ikke kun en roligere kørsel. Det giver også en næsten lydløs kørsel. Så stille at du kan glide igennem byen i de tidlige timer uden nogen vil bemærke det. Ved ren el-kørsel vil du tilmed både kunne spare på benzinen og ikke mindst på CO2 udledningen.

RÆKKEVIDDE

Kør adskillige km uden tankning

Vores PHEV teknologi gemmer strømmen på et stort lithium-ion batteri med en stor kapacitet og giver dermed en rækkevide på cirka 53 km. Kombineret med vores 2.4 liter benzinmotor vil det give en samlet rækkevide på i alt ca. 600 km.

Opladning

Opladning af PHEV

PHEV kan oplades via en standard stikkontakt men der findes også mange ladestandere rundt omkring i landet. Og flere kommer til løbende. Det tager kun omkring 25 minutter at oplade din PHEV op til 80% når opladningen sker med en turbo oplader.

Oplad også dine egne batterier mens bilen oplades

Hvis du kører til en Quick lader har du cirka 25 minutter til at nyde en kop kaffe før din bil er opladet 80%

Den nemme måde at finde opladere

Find frem til mere end 40.000 ladere i Europa. EV Charging Station Finder app'en findes både til iOS og Android smartphones. App'en kan også informere dig om hvilke opladere der er ledige og hvilke der er optaget.

Innovation

Se hvad fremtiden byder

Vi har været pionerer i over 100 år og det er en del af vores DNA. Det samme gælder vores ønske om fornylelse og udvikling. Det betyder, at vi fortsat vil udvikle grønnere og mere bæredygtige biler, med endnu bedre sikkerhed og som gør køreturene sjove og behagelige.