Om miljø
  • About environment banner 01

   VORES FORPLIGTELSE OVER FOR MILJØET

   Mitsubishi Motors har en vision om bæredygtig transport. En fremtid, hvor menneskets færden fra A til B foregår i pagt med vores enestående natur.

   Visionen vil vi indfri ved fortsat at skabe nye, spændende transportløsninger, der på én gang sætter standarden for miljøvenlig teknologi, og samtidig giver vore kunder den kvalitet og køreglæde, som Mitsubishi er så kendt for.

   ClearTec teknologien bidrager allerede til en reduktion af CO2-udledningen, hvor også Outlander PHEV og elbilen iMiEV sparer atmosfæren for mange tons CO2.  • iMiEV-MY15

   DET GRØNNE OG INTELLIGENTE VALG

   Siden 1966 har Mitsubishi arbejdet hen imod målet på at producere en 100% eldrevet bil.

   Med et CO2-udslip under kørslen på nul,er iMiEV det intelligente og praktiske bud på en miljømæssig ansvarlig bil, der er sjov at køre i, og som samtidig repræsenterer vores mission om at skabe en bæredygtig fremtid.

   Mitsubishi iMiEV bygger på en blanding af velkendte og gennemtestede principper fra konventionelle biler kombineret med banebrydende landvindinger på batteri- og elektromotorområdet.

   iMiEV er hurtig, smidig, behageligt støjsvag, komfortabel og meget brugervenlig takket være den firedørs opbygning med plads til fire passagerer.Find Mitsubishi
 • Contact A Dealer

  Find Mitsubishi forhandler

 • Contact Mistubishi

  Mitsubishi

  Mitsubishi Danmark
  Hovedvejen 1
  2600 Glostrup