Oplev Mitsubishi Motors

Lær vores filosofi at kende, vores fortid, og læs om de konceptbiler, vi har arbejdet på.

Filosofi

Drive your Ambition

Dette er vores globale slogan. Du kan se det mange steder, lige fra vores reklamer til vores brochurer og hos vores forhandlere. Men det er mere end bare et slogan. For os repræsenterer det noget meget større.

Vores forpligtelse overfor dig

Vi mener at Drive your Ambition er et stærkt statement og understreger netop vores engagement i vores kunders værdier og ønsker. Og når vi siger dette, mener vi dig, dem, der deler en passion for vores biler.

Eftermæle

100 år med Mitsubishi Motors

Vores historie med biler begyndte i 1917. Det var året, hvor vi begyndte at udvikle vores allerførste bil, Model-A. I 2017 fejrede Mitsubishi 100 år med bilproduktion. I al den tid har vi dedikeret og forpligtet os til at føre an når det gælder innovation og udvikling i bilindustrien.

Vi er pionererne

I 1982 kom Pajero/Montero på SUV-markedet. I 2009 lancerede vi i-MiEV, verdens første masseproducerede el-bil. I 2013 lancerede vi Outlander PHEV på Plug-in Hybrid markedet.

Vi er stolte af at være en del af Mitsubishi-koncernen

I 2020 fejrer vi en anden milepæl: 150 år som en del af Mitsubishi-koncernen. En virksomhed som dækker over en række industrier fra køling til skibsfart og ikke mindst biler. Vi er meget stolte over, at der er et eftermæle af ekspertise, ikke kun inden for Mitsubishi Motors, men på tværs af hele koncernen.

Innovation

Vi stopper aldrig med at udvikle os

Det ville næsten være for nemt at være tilfreds: vi har lavet prisvindende biler, og vi kunne lade det være ved det. Men det er ikke godt nok for os, og vi tror ikke det er godt nok for vores kunder. Vores mål er at gøre meget mere end det.

Skub til grænserne

Vi ønsker at vores kunder kommer til at opleve ting, de aldrig har oplevet før. Så vi vil fortsat følge ambitionen om at udfordre os selv og udvide vores horisont.

Hvordan kan vi gøre det? Ved at forbedre vores SUV'er med innovativ teknologi og godt håndværk. Vi gør det også ved at sikre, at vores elbiler leverer en overlegen køreoplevelse. Og endelig, ved gennemtænkt integration af nye teknologier som fører til spændende og revolutionerende køretøjer.

El-bil teknologi

Fremtiden er elektrisk

Vi begyndte allerede at fokusere på elbiler tilbage i 1970. I 2009 lancerede vi i-MiEV, verdens første ægte elbil tilgængelig for massemarkedet. Fire år senere skabte vi Outlander PHEV. Den har det bedste fra begge verdener: EV og hybrid.

Verdens første Plug-in Hybrid SUV

I 2013 lancerede vi Outlander PHEV, verdens første Plug-in Hybrid SUV, som etablerede vores position som global leder inden for grøn teknologi. Vi vil fortsætte med at forbedre accelerationen og stilheden i vores elbiler. Egenskaber som er markante kendetegn ved fremragende EV-ydeevne.

Konceptbiler

E-EVOLUTIONEN er begyndt

Vil du se et eksempel på hvad vi arbejder på? På Tokyo International Motor Show tilbage i november 2017 afslørede vi f.eks. vores e-EVOLUTION konceptbil.

Få et glimt af fremtiden

Denne bil bekræfter vores forståelse for vores kunders værdier og ønsker. Den repræsenterer alle vores styrker i SUV-teknologi, elektrificering og systemintegration, der bruger kunstig intelligens (AI), så du føler dig mere forbundet med din bil end nogensinde før. Vi er ikke bare dage forud, vi er år forud for vores tid.