Sikkerhed

Det er ligegyldigt, om du rejser 10 kilometer om ugen eller ti tusinde. Sikkerhed er højeste prioritet, og her er Space Star enestående.

Stabilt og let karosseri

En mere sikker skal


For at beskytte dig og dine passagerer er Space Star udstyret med vores kraftige RISE-karrosseri (Reinforced Impact Safety Evolution), der er fremstillet i højstyrkestål, og som effektivt absorberer og fordeler kollisionskraft fra alle retninger.
Stabilt og let karosseri
Alle i bilen er beskyttet

Airbags til føreren og passagerer

Alle i bilen er beskyttet

Space Star er udstyret med seks airbags. Personer på forsæderne er beskyttet af airbags, der sidder foran. Ved en sidekollision er personerne på forsæderne beskyttet af airbags i siderne, og passagerer både for og bag er beskyttet af gardinairbags, der sidder langs siderne.

Selestrammere

Sikkerhedsseler med ekstra sikkerhed

Selestrammerne strammer automatisk sikkerhedsselerne foran i tilfælde af frontalkollision. I kombination med bilens airbags sikrer dette færre skadespåvirkninger.
Selestrammere
Active Stability Control (ASC/ESP)
Active Stability Control (ASC/ESP)

Selvom du mister grebet, så gør bilen det ikke

Active Stability Control (ASC/ESP) regulerer uafhængigt bremsekraften til hjulene for derved at bevare bilens fremragende stabilitet. Systemet optimerer desuden vejgrebet for at forebygge momenttab, når der registreres hjulspin. Dette gøres ved at styre motorens ydelse og bremse de hjul, der spinner.
ABS med Electronic Brakeforce Distribution (EBD)
ABS med Electronic Brakeforce Distribution (EBD)

Et "ekstra" bremsesystem

ABS forhindrer, at hjulene blokerer ved hårde opbremsninger, så du stadig kan styre, også på glat vej. Den elektroniske bremsekraftfordeling (EBD) distribuerer bremsekraften optimalt til alle fire hjul, så der opnås bedst mulig bremsevirkning.
Ingen tilbagerulning på bakkerne
Hill Start Assist (HSA)

Ingen tilbagerulning på bakkerne

Ved start på en stejl stigning forhindrer HSA, at bilen ruller bagud, når du slipper bremsen. Det sker ved, at systemet opretholder bremsetrykket i op til to sekunder, indtil du træder på speederen.
Dæktryksovervågning
Tyre Pressure Monitoring System (TPMS)

Dæktryksovervågning

TPMS systemet overvåger konstant dæktrykket i alle fire hjul. Hvis systemet registrerer lavt dæktryk i et af dækkene vil en advarselslampe lyse i displayet.
Space Star
Hvad vil du gerne nu?