Køreoplevelsen

Uanset om du pendler til byen eller er på farten på landevejene, er denne kompakte bil en fornøjelse at køre takket være dens nemme betjening og imponerende brændstoføkonomi.
Avanceret motor
Avanceret motor

Pir dine sanser

Med stabilitet, kvik acceleration, smidig manøvrering og en enestående ydeevne, glider Space Star hurtigt og nemt gennem byens gader og på landevejene.
Exceptionel venderadius
Exceptionel venderadius

Parkering i byen er blevet endnu nemmere

Vi kan ikke hjælpe dig med en parkeringsplads, men vi kan gøre parkering nemmere. Den kompakte form, servostyring og en venderadius på bare 4,6 meter betyder, at du nu kan parkere, selv hvor pladsen den er trang.
Strømlinet aerodynamisk design

Brændstoføkonomisk

Strømlinet aerodynamisk design

De strømlinede aerodynamiske linjer på Space Star forbedrer brændstoføkonomien og stabiliteten ved høj hastighed. De er også med til at reducere CO2-udledningen.
Cruise Control

Hold dig til fartgrænsen

At sætte bilens maksimumfart ved at anvende cruise control kan være nyttigt og komfortabelt, når du kører på motorvej. På den måde får du en mere afslappet køreoplevelse og undgår træthed i benene.
Eco Drive Assist

Hvor brændstoføkonomisk er din kørsel?

Vi har skabt Eco Drive Assist-systemet for at vise dig, hvor brændstoføkonomisk du kører. Jo flere grønne lys, du får, jo bedre. Dette vil hjælpe dig med at spare brændstof og samtidig skåne miljøet.
Space Star
Vil du vide mere om det udvendige design på Space Star?