Interiør

Space Star har splitbagsæde, der kan foldes ned, hvilket giver dig fleksibel plads til den store indkøbstur, shopping og endda plads til de store flade pakker med saml-selv-møbler. Hvordan kan en kompakt bil være så rummelig?
Fleksible sæder
Fleksible sæder

Plads til alle

Sæderne i Space Star giver dig fremragende udsyn og er bygget for maksimal komfort med optimal rygstøtte og masser af plads til hoved og ben. Det praktiske bagsæde, hvis ryg kan lægges ned, giver ekstra plads til din baggage eller en klapvogn.
Designet til dig
Design med mennesket i centrum

Designet til dig

Vi har brugt meget tid på at tænke over alle de små detaljer. Det er en del af det, vi kalder "MItsubishi-ness". Vi har tilføjet kopholdere til din morgenkaffe foran og bagtil, store lommer i fordørerne med flaskeholdere og endda en krog til dine indkøbsposer.

Betjening fra rattet

Alt inden for rækkevidde

Knapper til radio/CD og betjening af den håndfri Bluetooth® forbindelse er praktisk placeret på rattet. Så kan du holde øjnene på vejen hele tiden.

Bemærk: Bluetooth er et varemærke ejet af Bluetooth SIG, Inc.
Betjening fra rattet
En fuldt opkoblet køreoplevelse

Multifunction GPS Navigation (Smartphone Link) (MGN)

En fuldt opkoblet køreoplevelse

Fra touchskærmen i midterkonsollen kan du tilgå GPS navigation (via Smartphone Link), styre musikken, justere temperaturen i bilen og selvfølgelig foretage telefonopkald så du kan holde kontakten undervejs. Fås som tilbehør.
Multifunction GPS Navigation (Smartphone link)

Multifunction GPS Navigation (Smartphone link)

Din musik, på din måde

Vi ved, at musik er vigtigt på køreturen, så hvad enten du har en samling af CDer, nyder at høre radio, eller hvis du foretrækker at lytte til playlister via mp3, så giver Space Star dig mange muligheder. Lydsystemet i bilen giver dig en radio med CD-afspiller og AUX-indgang. Alt sammen praktisk placeret i midterkonsollen. Fås som tilbehør.

Oplyst instrumentpanel

Tydeligt overblik

Vi har gjort speedometeret større og nemmere at aflæse, og instrumentpanelet er altid oplyst. Lysstyrken kan naturligvis justeres, så du er i stand til at aflæse panelet under alle lysforhold.
Oplyst instrumentpanel
Space Star
Vil du vide mere om sikkerheden i Space Star, læs mere under Sikkerhed