Køreoplevelsen

Med den nyeste generation af Outlander vil du, uanset om du kører i byen eller er på off-road eventyr, opleve høj driftssikkerhed og kompetente køreegenskaber. Det avancerede, men let betjente 4WD system giver dig mulighed for at udnytte Outlanders motorkraft fuldt ud uanset terræn. Avanceret sikkerhedsteknologi giver tryghed til hele familien.

Off-road muligheder

Vejgreb når du har brug for det

Outlanders terrængående vejgreb og stabilitet styrkes endnu mere med 4WD vælgeren ved siden af førersædet. Du skal blot trykke på den, indtil den ønskede tilstand vises i multi informationsvisningen på bindestregen. Vælg mellem ECO, Auto og Lock.

SUV-egenskaber

Klar til eventyr

Outlander har alle de fordele, man kan forvente af en SUV: høj kørestilling, rigeligt med plads og ekstra frihøjde, så den klarer sig lige godt uanset om du kører i by, på ujævne veje eller i ujævnt terræn. Du vil blive glædeligt overrasket over den smidige motor som leverer præcist det kraftoverskud, der kræves af en stor SUV. Takket være den rummelige kabine og muligheden for op til syv personer, er Outlander ideel for familier.

MIVEC benzinmotor

God benzinøkonomi

Outlanders 2.0L 16-ventilet MIVEC* benzinmotor tilbyder en optimal kombination af acceleration og god benzinøkonomi. Auto Stop & Go systemet slukker motoren ved fuldt stop, og minimerer derfor benzin og CO2 forbrug. Motoren starter øjeblikkeligt når du trykker på gaspedalen.

*Mitsubishi Innovative Valve Timing Electronic Control System.

Adaptive Cruise Control (AAC)

Nen kørsel

Indstil den ønskede hastighed og bilen vil holde hastigheden, indtil du afbryder den eller træder på bremsen. Det er perfekt til nem kørsel på motorveje eller lange, lige veje.

Elektrisk håndbremse

Håndbremsen er nem at betjene

Håndbremsen er nem at betjene. Træk knappen op for at aktivere bremsen og tryk ned igen for at deaktivere. Stopper du for rødt lys og trykker Auto Hold, vil bilen selv bremse og holde stille, selv om du slippe bremsepedalen. Funktionen deaktiveres igen, når du trykker på speederen.

Automatgear

Sæt den i Sport

Den nye 'M' position er blevet tilføjet til automatgearkassen der er af CVT*-typen. Denne indstiller transmissionen i sports mode. Så hvis du ønsker følelsen af manual kørekontrol, er dette sagen. Du kan også vælge Sports Mode ved at bruge de to shift paddles på hver side af rattet.

*Continuously Variable Transmission er et system der trinløst ændrer gearudvekslingen i et interval.

Forbedret undervogn

Perfekt afstemt undervogn

Vi har øget diameteren på forreste tårnstivere og forbedret støddæmperne. Resultatet er en mere stabil undervogn, ligegyldig hvilket underlag du befinder dig på og uden at gå på kompromis med komforten.

outlander

Vil du vide mere om Outlanders gennemførte design?