Interiør

Outlander har et interiør skabt til komfort og med praktik for øje. Når du åbner døren, og sætter dig ind i bilen, mødes du af en kabine, der byder på al tænkelig komfort. Hver eneste del af interiøret er grundigt gennemarbejdet så selv lange ture er en fornøjelse for både fører og passagerer.

Smartphone Linked Display Audio (SDA)

Så er du forbundet

Centralt i bilen sidder det geniale Smartphone Link Display Audio system (SDA). Dette infotainment system er nu endnu bedre end før, idet det nu er udstyret med en stor 8” touchskærm, som er omdrejningspunktet musikken og kørselsinformationer, f.eks. energiforbrug og rækkevidde. Og som det ikke var nok, så lader SDA dig også linke din smartphone til bilen via Apple CarPlay™ or Android Auto™ så du kan benytte dig af dine yndlings apps. Android Auto™ er dog pt. ikke frigivet i Danmark.

Mitsubishi Power Sound System

Op med volumen

Mitsubishi Motors har udviklet dette premium lydsystem specielt til Outlander PHEV. En 510w forstærker giver dig mulighed for al den lyd du behøver. Med ialt 8 højttalere rundt omkring I bilen får du hermed et optimalt lydtæppe..

God plads til alle

En rummelig kabine

De store bagdøre gør det let at komme ind og ud, og der er masser af benplads. I Outlander Instyle med 7 sæder er der plads til hele familien eller et fem-personers fodboldhold.

Hos Mitsubishi mener vi, at ingen detaljer er for små til at blive overset. Derfor har vi tænkt opbevaringsplads i kabinen ind fra start. Du finder centralt placerede opbevaringsrum, opbevaring i døre, kopholdere og endda en solbrilleholder.

Plads til alt lige fra kufferter til mountainbikes

Sædefleksibilitet

Anden og tredje sæderække kan nemt og fleksibelt tilpasses efter behov. Det gør det muligt at udnytte kabinepladsen effektivt alt efter antallet af passagerer og mængden af bagage. Du kan også lægge alle ryglæn ned og få et stort og helt plant bagagerum.

Multi Around Monitor

Se bilen fra alle vinkler

Manøvrering bliver nærmest ikke nemmere. Kameraer monteret på forsiden, bagsiden og på siderne af køretøjet (herunder fugleperspektiv) viser dig, hvad der er i dine blinde vinkler og hjælper dig til en nemmere parkering. Systemet vil også registrere, om et køretøj eller en fodgænger er bag bilen.

Sæder med lændestøtte

Optimal komfort

Sæderne, der nærmest former sig om kroppen, ser ikke bare sporty ud, men tilbyder også optimal support, og nu også med lændestøtte.

Praktisk design

Med øje på detaljen

Der er to stk. USB stik, en til forsæderne og et til bagsæderne. Der er masser af praktiske aflæggeplads: 2 kopholdere foran, flaskegoldere i dørene and ekstra 12v el-udtag i bagagerummet – perfekt til din køleboks el.lign..

Komfortabel kabine

Lækre materialer

For at øge komforten og køreglæden, er kabinens materialer designet til både at være lækre at røre, men også til at absorere støj mest muligt fra motoren, vejen og vinden.

outlander

Vil du vide mere om sikkerhedssystemerne i Outlander?