Eksteriør

Med en Outlander forsvinder man ikke i mængden. Den markante front signalerer på én og samme gang performance og elegance. Bagtil mødes LED baglygterne i en markant kromliste, og fra siden er de dynamisk formede beskyttelseslister særligt iøjnefaldende. Alle disse detaljer er med til at give Outlander et bredere og lavere udtryk.

Den eksklusive dybe røde farve

Red Diamond metallic

Outlander PHEV er tilgængelig med en række dynamiske udvendige farver, bl.a. den nye Red Diamond special metallak, der består af mange lag og indeholder elementer fra både metalfarver og perlefarver.

En fusion af sikkerhed og ydeevne

DYNAMIC SHIELD

Mitsubishis designsprog, Dynamic Shield, er præget af en skjoldform, der henviser til den beskyttelse, Outlander tilbyder alle i bilen. Den er formet rundt om det sorte midterområde, der symboliserer bilens kræfter og ydelse. Med "Dynamic Shield" viser Mitsubishi vejen frem for kommende generationer af SUV'er. Der er mere skarphed i designsproget, mere power og mere elegance.

Se mere af vejen

LED forlygter med automatisk niveauregulering

Den automatiske niveauregulering korrigerer forlygterne i forhold til belastning, acceleration og opbremsning. Det betyder, at de altid vil pege hen, hvor de skal og ikke blænder dine medtrafikanter.

Elektrisk bagklap

Nem af- og pålæsning

Har du nogensinde forsøgt at åbne din bagklap med armene fyldt med sportsudstyr eller dagligvarer? Vi ved, hvordan det er. Derfor giver Outlanders elektriske bagklap dig tre muligheder: Du kan enten åbne bagklappen med et tryk på nøglen, en knap på instrumentbrættet eller en knap på selve bagklappen for at åbne og lukke den.

Hold dit udsyn klart

Regn- og lyssensor

Hold fokus på vejen når det regner eller bliver mørkt. Sensorer registrerer mængden af regn og lys, og tænder automatisk forrudeviskerne eller lysene efter behov så du kan fokusere 100% på din kørsel.

Lås bilen op med nøglen i lommen

Nøglefri betjening (KOS)

Sensorer i bilen registrerer, når nøglen er i nærheden, hvad enten det er i lommen eller i en taske. Alt du så skal gøre er at trykke på en knap på dørene eller på bagklappen for at åbne dem op. Motoren kan ligeledes tændes blot ved et tryk på en knap.

Anhænger

Imponerende trækevne

Benzin-varianten af Outlander kan trække op til 1.600 kg, hvilket er ideelt, hvis du vil trække en campingvogn eller en stor trailer.

outlander

Vil du vide mere om Outlanders kabine?