Plug-in Hybrid teknologi

Outlander PHEV er en Plug-in hybrid elbil (EV). Ingen støj og uovertruffen stabilitet med en el-motor på hver aksel, der effektivt arbejder sammen med den kraftige benzinmotor for optimal ydeevne. Dette er ikke kun en revolution. Det er en EV-olution.

Hvad er forskellen på Hybrid, EV, og PHEV?

En plugin-hybrid elbil (PHEV), ligesom Outlander PHEV, har en benzinmotor og et batteri, der kan oplades i en stikkontakt. Den er ikke blot nem at oplade, den er også mere alsidig, fordi du har to former for energi, der arbejder effektivt sammen.

Morgendagens teknologi – allerede i dag

Med Outlander PHEV har du en benzinmotor til din rådighed, når der er brug for konventionel energi. De dobbelte elektriske motorer giver en mere lydsvag og mere økonomisk kørsel. Takket være avanceret teknologi i Outlander PHEV, skifter den ubemærket mellem de to typer for at levere den bedst mulige ydeevne.

Er Outlander PHEV den rigtige bil for dig?

Oplev hvordan den avancerede drivline med 2 el-motorer og benzinmotoren arbejder sammen uanset hvilken slags køretur, du begiver dig ud på.

EV - Elektrisk kørsel (kun el-motor)

I byen eller på korte strækninger

El-motorerne trækker bilens aksler med strøm fra batteriet, hvilket resulterer i et emissions- og brændstofforbrug på nul. Elkørsel bidrager til en utrolig behagelig og støjfri kørsel. Tophastighed er 135 km/t.

Serie Hybrid kørsel (Elkørsel med hjælp fra benzinmotoren)

På landevej

Bilen drives hovedsageligt af de to el-motorer. Bilens benzinmotor genererer elektricitet dels når batteriniveauet er lavt, og dels når der er brug for ekstra kraft f.eks. ved hurtig acceleration eller op af bakker mv.

Parallel Hybrid kørsel (Benzinkørsel med hjælp fra el-motorerne)

Motorvej

Bilen drives af benzinmotoren (ved høje hastigheder mv. når motoreffektiviteten er høj) med assistance fra el-motorerne, når ekstra kraft er påkrævet.

Oplad batteriet mens du kører
Regenerativ bremsning

Oplad batteriet mens du kører

Kinetisk energi genereres naturligt, når bilen bremser. For at hjælpe dig med at oplade batteriet gør Outlander PHEV brug af denne type energi. Med andre ord så bruger den elektriske motor bilens bevægelser til at indfange energi, der ellers ville være gå tabt til bremseskiverne i form af varme. En knap på rattet gør det muligt at kontrollere den mængde energi, du regenererer. Vælg mellem seks forskellige niveauer afhængig af køreforholdene. En anden fordel ved denne innovative teknologi er, at den er mere bæredygtig, fordi du vil være mindre afhængig af benzinmotoren.
Total kontrol med fingerspidserne
Elektrisk prioritering

Total kontrol med fingerspidserne

Du kan vælge, at Outlander PHEV kun skal køre på ren el ved at anvende EV-prioritetsknappen. Det er billigere per kilometer, og så kører bilen næsten lydløst. Forestil dig, hvordan du kan liste dig gennem byens gader eller på landevejen i de tidlige morgentimer, uden at der er nogen, der bider mærke i det.
Lav Co2-udledning

Lav Co2-udledning

En SUV med ekstrem lav CO2-udledning

Da Outlander PHEV oftere benytter sig af elektrisk energi, er den mere bæredygtig og har en ekstrem lav CO2-udledning på blot 40g/km(NEDC) og 46g/km(WLTP).
outlander phev

Vil du vide mere om oplevelsen ved at køre i en Outlander PHEV?