Sikkerhed

Vi har fokus på at producere biler, du holder af, og som beskytter dem, du holder af. Fra intelligente sensorer i hele bilen til et beskyttende karosseri så leverer Outlander PHEV et højt niveau af sikkerhed hele vejen rundt.

Adaptive Cruise Control System (ACC)

Hjælper dig med at holde sikker afstand

Dette system hjælper med at holde en sikker afstand mellem dig og køretøjet foran. Hvis køretøjet foran er for tæt på sænker farten eller stopper, vil ACC ligeledes automatisk sænke farten eller standse din bil. Det giver større sikkerhed og færre bekymringer, især hvis trafikken kører, bremser eller standser hele tiden.

Forward Collision Mitigation System (FCM)

Større sikkerhed ved fare for kollision

Med en kombination af kameraer og radar er FCM-systemet i stand til at bedømme din afstand og fart i forhold til køretøjet foran. Hvis systemet bliver opmærksom på kollisionsfare, lyder der en advarsel, og bilens fart sænkes automatisk.

Lane Departure Warning (LDW)

Hvis du slingrer, vil din bil advare dig

Denne smarte funktion afgiver en lyd og viser en advarsel på instrumentbrættet for at lade dig vide, at dit køretøj er kommet ud af kurs og væk fra vognbanen, uden at du har signaleret.

Automatic High Beam (AHB)

Automatisk op- og nedblænding

For at øge sikkerheden, komforten og køreoplevelsen om aftenen, skifter det lange lys automatisk til nærlys, hvis systemet opfanger modkørende køretøjer. Når den modkørende bil er passeret, skifter lyset tilbage. Nu behøver du aldrig mere at tage hænderne fra rattet for at skifte lyset manuelt.

Blind Spot Warning (BSW)

Aldrig mere blinde vinkler

Denne sikkerhedsfunktion anvender radarsensorer i den bagerste kofanger, således køretøjer, der er i de bagerste højre og venstre blinde vinkler, opdages. En indikator vises i sidespejlet, når BSW er aktiv, og blinklyset ikke er aktiveret. Når et køretøj registreres, lyder der en summen, og en indikator blinker i førerens sidespejl, såfremt blinklyset aktiveres.

Rear Cross Traffic Alert (RCTA)

Bak med overblik og ro i sindet

RCTA mindsker risikoen for kollision. Hvis sensoren på bagerste kofanger registrerer et køretøj, der nærmer sig, hvis du har sat bilen i bakgear, vil en advarsel vises på displayet, en buzzer vil lyde og en indikator vil blinke på begge sidespejle.

Multi Around Monitor

Se bilen fra alle vinkler

Nu bliver det lettere at manøvrere rundt. Kameraer, der er monteret både for, bag og på siden af bilen (inklusiv et fugleperspektiv) viser dig, hvad der befinder sig i dine blinde vinkler og hjælper dig med nemmere parkering. Systemet hjælper dig også med at opdage, hvis et køretøj eller en fodgænger krydser bilen bagom..

Ultrasonic Misacceleration Mitigation System (UMS)

Nemmere parkering

Nu kan du nemmere undgå parkeringsskader. For at forebygge kollisioner ved parkering vil en buzzer lyde og en advarsel komme til syne, hvis sensorerne for eller bag opdager en genstand tæt på. Motorydelsen kontrolleres også, hvis du pludselig accelererer ved en fejl.

RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) karosseri

En kabine med en beskyttende skal

Outlander PHEV er bygget med vores avancerede karrosseri Reinforced Impact Safety Evolution. Den har strategisk placerede forstærkninger på kritiske steder, der skal aflede og absorbere energi i tilfælde af en alvorlig kollision. Så er du og dine passagerer beskyttede, når I mest har brug for det.

outlander phev

Hvad vil du gerne nu?