Opladning

Der er mange måder at lade på, bl.a. på en ladeboks derhjemme eller ved hjælp af de mange ladestandere, der findes rundt omkring i landet. Det tager kun 25 minutter at oplade din Outlander PHEV op til 80% batterikapacitet med en hurtiglader.

Lademetoder

Det er nemt at oplade

Outlander PHEV kan oplades på flere forskellige måder. Du kan få installeret en ladeboks fra Clever hjemme, hvor du parkerer bilen og på den måde vågne op til et fuldt batteri hver dag. Du kan også bruge ladenetværket, hvor du både finder hurtigladere og lynladere.

Ladeboks hjemme

Med en ladeboks installeret i dit hjem sker opladningen nemt, hurtigt og sikkert. Vi anbefaler et abonnement hos Clever, hvor ladeboksen installeres af Clevers autoriserede elektriker, og hvor du får ubegrænset opladning til en fast månedlig pris. På den måde kender du altid din kørselsøkonomi, og har fuld frihed på farten.

Læs mere om Clever her

Almindelig stikkontakt

Opladning med en ladeboks hjemme er sikrest og hurtigst, og vi anbefaler, at du lader din Outlander PHEV på denne måde. Bilens batteri kan dog oplades via et nødkabel i en standard stikkontakt. Man bør få gennemgået samt blive rådgivet omkring sin elinstallation af en autoriseret elinstallatør, inden man lader med sit 220-240V EV ladekabel.

Hurtig ladestander

En hurtiglader kan give dig op til 80% opladning på kun 25 minutter, hvilket gør det til den hurtigste måde at oplade din Outlander PHEV på. Hurtigladerne findes typisk ved servicestationer, ved motorveje, i byer og tæt på større veje.

Har du ikke mulighed for opladning lige nu

Tag kontakt og forhør dig om mulighederne

Hvis du ikke har privat parkering, så kontakt eventuelt kommunen, udlejer, grundejerforening eller lignende for at høre om mulighederne for få installeret en ladestander/boks.

Mitsubishi Remote Control

Få besked når bilen er fuldt opladet

Vil du vide, hvornår din Outlander PHEV er fuldt opladet? Mitsubishi Remote Control kan fortælle dig det. Du kan også fjernstyre ladetid eller programmere den til at opvarme eller nedkøle kabinen, så temperaturen er perfekt, når du vender tilbage til din bil.

outlander phev

Vil du vide mere om teknologien i Outlander PHEV?