Opladning

Der er mange måder at oplade på, bl.a. ved hjælp af de mange ladestandere, der findes rundt omkring i landet. Det tager kun 25 minutter at oplade din Outlander PHEV op til 80% batterikapacitet med en hurtiglader.
 Lademetoder

Lademetoder

Det er nemt at oplade

Outlander PHEV kan oplades på flere forskellige måder via stikkontakt eller med forskellige typer opladere. Alle metoder er nemme og bekvemme. Vælg den, der passer dig bedst.

Almindelig stikkontakt

Bilens batteri kan oplades via en standard stikkontakt. Vi anbefaler dog at udtaget har egen gruppe på eltavlen. En autoriseret elektriker kan hurtigt vurdere den pågældende elinstallation og svare på eventuelle spørgsmål.
7 timer (230V 8A) - 5.5 time (230V 10A)

Hjemmeladeboks

En dedikeret hjemmeladeboks er installeret udenfor dit hjem af en autoriseret elektriker. Vi anbefaler et abonnement hos Clever som giver en række fordele.
4 timer (230V 16A)
Hurtig ladestander

Hurtig ladestander

En hurtiglader kan give dig op til 80% opladning på kun 25 minutter. Dette gør den til den hurtigste måde at oplade på. Hurtigladerne findes typisk ved servicestationer, ved motorvejene og tæt på større veje.
25 minutter til 80%

Har du ikke mulighed for opladning lige nu

Tag kontakt og forhør dig om mulighederne

Hvis du ikke har privat parkering, så kontakt eventuelt kommunen, udlejer, grundejerforening eller lignende for at høre om mulighederne for få installeret en ladestander/boks.
Har du ikke mulighed for opladning lige nu
Mitsubishi Remote Control

Mitsubishi Remote Control

Få besked når bilen er fuldt opladet

Vil du vide, hvornår din Outlander PHEV er fuldt opladet? Mitsubishi Remote Control kan fortælle dig det. Du kan også fjernstyre ladetid eller programmere den til at opvarme eller nedkøle kabinen, så temperaturen er perfekt, når du vender tilbage til din bil.
outlander phev
Vil du vide mere om teknologien i Outlander PHEV?