Køreoplevelsen

Vi har designet Outlander PHEV til at passe til ethvert aspekt af dit liv. Om det er den daglige køretur til arbejdet, indkøb i byen eller en udflugt med familien, så er Outlander PHEV klar. Det er en ren fornøjelse at køre den uanset hvor.

SUV egenskaber

Klar til alt

Outlander PHEV har alle de fordele, man kan forvente af en rigtig SUV: en høj kørestilling og høj frihøjde, så bilen både håndterer hullede veje eller ujævnt terræn lige godt. Den tilbyder kraftig acceleration og god beliggenhed, og med en rummelig kabine og generøs bagagerumsplads er denne SUV i stand til alt, mere end nogensinde før.

Twin el-motorer

Bedre end en almindelig SUV

Outlander PHEV har to avancerede elektriske motorer monteret på for- og bagakslerne. Det gør det muligt at køre med hastigheder på op til 135 km/t i ren elektrisk tilstand. Det betyder, at du får en mere behagelig kørsel. Du mærker ikke, når du skifter gear, og så er den praktisk talt lydløs.

S-AWC (Super All Wheel Control)

Mere kontrol når du kører

Outlander PHEV er den eneste bil, der både har et to-motorers firhjulstræk-system samt S-AWC (Super All Wheel Control)-teknologi. S-AWC er oprindeligt udviklet til rallybiler og fordeler drejningsmomentet og trækkraften til hvert hjul. Resultatet er et firhjulstræk-system, der giver bedre stabilitet og ydeevne både på asfalt- og grusveje.

S-AWC technology

Vores unikke integrerede 4-hjulstræk: S-AWC, leverer superb håndtering og fremragende ydelse gennem en kombination af Active Yaw Control (AYC), Elektronisk Stabilitetssystem (ASC/ESP med TCL) og ABS bremserne.

Active Yaw Control (AYC)

Kør om hjørner

AYC forbedrer evnen til dreje ved at fordele fremdrifts- og bremsekraften optimalt til venstre og højre hjul.

Active Stability Control (ASC)

Stabilitet under alle forhold

ASC/ESP med TCL hjælper chaufføren med at bevare kontrollen. Når systemet registrerer, at et korrekt vejgreb ikke kan opretholdes af alle hjul på en glat vej eller på grund af pludselig bevægelse af rattet, bremses kraft på et eller flere hjul og motorydelsen justeres automatisk for at opretholde kontrollen.

Anti-lock Brake System (ABS)

Ingen låste bremser

ABS-bremser forhindrer hjulene i at låse under kraftig bremsning eller under bremsning på glatte vejflader. Det betyder, at føreren kan bevare kontrollen og styre uden om potentielle forhindringer og / eller undgå kollisioner.

Kørselstilstande

Større trækkraft, når der er behov for det

Tilpassede kørselstilstande gør S-AWC endnu bedre, idet den lader dig vælge den bedste indstilling til de aktuelle vejforhold.

Performance

Optimal Performance

El-motorer på hver aksel o gen kraftig benzinmotor arbejder i perfekt harmoni for at optimere performance. Læg dertil Super All Wheel Control 4-hjulstræk systemet (S-AWC), til at sikre bedre vejgreb og stabilitet, og så får du køreegenskaber på et helt andet plan.

Advanced Driver Assistance System (ADAS)

Teknologi til bedre sikkerhed

Avanceret sikkerhedsteknologi fører til en mere sikker kørsel - på vejen, på parkeringspladsen, om dagen og om natten. Lige fra intelligente sensorer der analyserer dine omgivelser og advarer dig om eventuelle farer, til aktive kørehjælpemidler og generel beskyttelse. Outlander PHEV har alt som kendetegner et højt niveau af sikkerhed.

ELEKTRISK HÅNDBREMSE (EPB)

Kæmp ikke længere med håndbremsen

En knap til den elektriske håndbremse (EPB) erstatter den traditionelle håndbremse. Vip knappen opad for at slå bremsen til og tryk ned for at frigive den. Det gør det nemt at bruge bremsen ved kørsel, hvor bilen starter og stopper hele tiden.

outlander phev

Vil du vide mere om Outlander PHEVs gennemførte udvendige design?