Køreoplevelsen

Vi har designet Outlander PHEV til at passe til ethvert aspekt af dit liv. Om det er den daglige køretur til arbejdet, indkøb i byen eller en udflugt med familien, så er Outlander PHEV klar. Det er en ren fornøjelse at køre den uanset hvor.
Outlander PHEV på vejen
SUV-egenskaber

Klar til alt

Outlander PHEV har alle fordelene ved en SUV, såsom højere frihøjde, højere siddehøjde, en mere rummelig kabine og et større baggagerum.
Bedre end en almindelig SUV
Twin el-motorer

Bedre end en almindelig SUV

Outlander PHEV har to avancerede elektriske motorer monteret på for- og bagakslerne. Det gør det muligt at køre med hastigheder på op til 135 km/t i ren elektrisk tilstand. Det betyder, at du får en mere behagelig kørsel. Du mærker ikke, når du skifter gear, og så er den praktisk talt lydløs.
Mere kontrol når du kører

S-AWC (Super All Wheel Control)

Mere kontrol når du kører

Outlander PHEV er den eneste bil, der både har et to-motorers firhjulstræk-system samt S-AWC (Super All Wheel Control)-teknologi. S-AWC er oprindeligt udviklet til rallybiler og fordeler drejningsmomentet og trækkraften til hvert hjul. Resultatet er et firhjulstræk-system, der giver bedre stabilitet og ydeevne både på asfalt- og grusveje.

Tilpassede kørselstilstande gør S-AWC endnu bedre, idet den lader dig vælge den bedste indstilling til de aktuelle vejforhold:

Behagelig, jævn, hurtig
Ydeevne

Bedre ydeevne, mere sjov

De unikke twin-motorer og S-AWC giver power og ydelse som bringer sjov i alle situationer. Nok til at få dig helt tilbage i sædet og stadig med smil på læberne.
Nem parkering af din SUV
360° parkeringskamera

Nem parkering af din SUV

Outlander PHEV's fire kameraer giver dig et 360 grader overblik over pladsen rundt om bilen og gør det muligt at se forhindringer i alle retninger. Med andre ord er parkering så let som ingenting.

Advanced Driver Assistance System (ADAS)

Teknologi til bedre sikkerhed

Avanceret sikkerhedsteknologi fører til en mere sikker kørsel - på vejen, på parkeringspladsen, om dagen og om natten. Lige fra intelligente sensorer der analyserer dine omgivelser og advarer dig om eventuelle farer, til aktive kørehjælpemidler og generel beskyttelse. Outlander PHEV har alt som kendetegner et højt niveau af sikkerhed.
Kæmp ikke længere med håndbremsen
Elektrisk håndbremse (EPB)

Kæmp ikke længere med håndbremsen

En knap til den elektriske håndbremse (EPB) erstatter den traditionelle håndbremse. Vip knappen opad for at slå bremsen til og tryk ned for at frigive den. Det gør det nemt at bruge bremsen ved kørsel, hvor bilen starter og stopper hele tiden.
Et klart udsyn på ingen tid
Opvarmet forrude

Et klart udsyn på ingen tid

Opvarmede ledninger i forruden gør glasset fri af dug eller frost. Din forrude vil være dug- og frostfri langt hurtigere, end hvis du anvendte varme- og kuldeblæseren.
Vil du vide mere om Outlander PHEVs gennemførte udvendige design?