Interiør

Outlander PHEV tilbyder masser af plads, optimal komfort og mange eksklusive funktioner. Og så vil du hurtigt opdage, at den er stille. Meget, meget stille.

SMARTPHONE LINK DISPLAY AUDIO (SDA)

Så er du forbundet

Centralt i bilen sidder det geniale Smartphone Link Display Audio system (SDA). Dette infotainment system er nu endnu bedre end før, idet det nu er udstyret med en stor 8” touchskærm, som er omdrejningspunktet musikken og kørselsinformationer, f.eks. energiforbrug og rækkevidde. Og som det ikke var nok, så lader SDA dig også linke din smartphone til bilen via Apple CarPlay™ or Android Auto™ så du kan benytte dig af dine yndlings apps. Android Auto™ er dog pt. ikke frigivet i Danmark.

Mitsubishi Power Sound System

Op med volumen

Mitsubishi Motors har udviklet dette premium lydsystem specielt til Outlander PHEV. En 510w forstærker giver dig mulighed for al den lyd du behøver. Med ialt 8 højttalere rundt omkring I bilen får du hermed et optimalt lydtæppe.

En kabine med masser af plads

Læn dig tilbage og nyd turen

Outlander PHEV har store døre, der gør det nemmere at komme ind og ud. I kabinen vil du aldrig føle, at pladsen er trang, for der er højt til loftet og masser af benplads ved passagersæderne, så du kan strække ud.

Masser af plads i bagagerummet

Plads til det hele

Med det store bagagerum på hele 463 liter er der plads til, at du kan medbringe alt fra kufferter til klapvogne. Og bagsæderne kan lægges ned, så der plads til at tage mountainbiken med. Der er også et rum under baggagerummets bund, som er ideelt til opbevaring af bilens opladningskabel.

Sædedesign

Komfort på enhver køretur

De behagelige sæder er designet til at give ryggen maksimal støtte. Outlander PHEV kan også fås med elektrisk justerbart førersæde og varme i forsæderne.

AC 1500W

Der skal strøm til

En stikkontakt bag gulvkonsollen i midten og endnu en i bagagerummet leverer op til 1500W strøm fra batteriet, hvilket er tilstrækkeligt til apparater på en campingplads eller derhjemme under en strømafbrydelse. Se venligst brugervejledningen for yderligere oplysninger om undtagelser.

outlander phev

Vil du vide mere om sikkerheden i Outlander PHEV?