Interiør

Outlander PHEV tilbyder masser af plads, optimal komfort og mange eksklusive funktioner. Og så vil du hurtigt opdage, at den er stille. Meget, meget stille.
Læn dig tilbage og nyd turen
En kabine med masser af plads

Læn dig tilbage og nyd turen

Outlander PHEV har store døre, der gør det nemmere at komme ind og ud. I kabinen vil du aldrig føle, at pladsen er trang, for der er højt til loftet og masser af benplads ved passagersæderne, så du kan strække ud.
Behagelig på enhver køretur
Sædedesign

Komfort på enhver køretur

De behagelige sæder er designet til at give ryggen maksimal støtte. Outlander PHEV kan også fås med elektrisk justerbart førersæde og varme i forsæderne.

Masser af plads i bagagerummet

Plads til det hele

Med det store bagagerum på hele 463 liter er der plads til, at du kan medbringe alt fra kufferter til klapvogne. Og bagsæderne kan lægges ned, så der plads til at tage mountainbiken med. Der er også et rum under baggagerummets bund, som er ideelt til opbevaring af bilens opladningskabel.
Et overlegent lydsystem
Rockford Fosgate® Premium Sound System

Et overlegent lydsystem

I Outlander PHEV kan du opleve perfekt hifi-lyd via det specialfremstillede lydsystem som er udviklet i samarbejde med Rockford Corporation. Systemet består af 9 kvalitetshøjttalere samt en subwoofer. Den digitale soundprocesser gør, at din yndlingsmusik bliver optimalt fordelt gennem alle højttalere

Udvid din verden
Smartphone Link Display Audio System (SDA)

Udvid din verden

Smartphone Link Display Audio System gør det muligt at tilkoble din mobiltelefon ved hjælp af Android Auto eller Apple CarPlay. Det betyder, at du kan bruge Spotify, Google Maps og dine andre favoritapps og endda styre dem med din stemme. Du kan også foretage telefonopkald og checke din telefonsvarer uden at bruge hænderne, så dit fokus kan forblive på vejen.
Multi-informations Display
Multi-informations Display

Nemt overblik

Multi-informationsdisplayet giver dig al den information, du har brug for. Ved blot et tryk på en knap kan du få viden om dit brændstofforbrug, din rejses længde og meget mere.
Vil du vide mere om sikkerheden i Outlander PHEV?