Eksteriør

Du skal ikke anskaffe dig en Outlander PHEV og forvente at gå i et med mængden. Med dens markante front, strømlinede forlygter og aerodynamiske form vil du få opmærksomhed, hvor end du kommer hen.

DYNAMIC SHIELD

En blanding af beskyttelse og ydeevne

Outlander PHEV’s front er kendetegnet ved Mitsubishis DYNAMIC SHIELD; det unikke design, der er konstrueret både mhp. at se godt ud, men også til at tilbyde beskyttelse til fodgængere og passagerer.

Red Diamond metallic

Den eksklusive dybe røde farve

Outlander PHEV er tilgængelig med en række dynamiske udvendige farver, bl.a. den nye Red Diamond special metallak, der består af mange lag og indeholder elementer fra både metalfarver og perlefarver.

LED-forlygter og kørelys

Se mere af vejen

De stilfulde forlygter har LED-lys til både kort og langt lys. De reguleres automatisk i niveau afstemt i forhold til bilens vægt, acceleration og bremsning. Det betyder, at de altid vil pege, derhen hvor de skal, og ikke blænde andre bilister. LED-tågelygterne oplyser vejen med hvidt lys for et bedre og klarere udsyn. LED-kørelyset tændes automatisk, når bilen er i bevægelse, så du er mere synlig for andre bilister, fodgængere og cyklister.

Elektrisk bagsmæk

Nem af- og pålæsning

Har du prøvet at skulle åbne bagsmækken med armene fulde af bagage eller indkøbsposer? Vi ved godt, hvordan det er. Derfor giver Outlander PHEV's praktiske elektriske bagsmæk dig tre valgmuligheder: du kan enten bruge nøglebrikken, en knap på instrumentbrættet eller en knap på selve bagsmækken til at åbne og lukke den.

outlander phev

Vil du se nærmere på Outlander PHEVs kabine og indvendige detaljer?