Eksteriør

Du skal ikke anskaffe dig en Outlander PHEV og forvente at gå i et med mængden. Med dens markante front, strømlinede forlygter og aerodynamiske form vil du få opmærksomhed, hvor end du kommer hen.
En blanding af beskyttelse og ydeevne

Dynamic Shield

En blanding af beskyttelse og ydeevne

Mitsubishi's design koncept, Dynamic Shield frontdesign, er præget af en skjoldform, der henviser til den beskyttelse, Outlander OHEV tilbyder alle i bilen. Ikke nok med at den rammer bilens "ansigt" ind med smukke markante linjer, den gør også bilen mere strømlinet, hvilket er med til at forbedre ydeevnen.
Et design der melder din ankomst
Et smukt ydre

Et design der melder din ankomst

Kølergitteret, markante kofangere og den skrå tagkant giver Outlander PHEV en smuk, strømlinet profil.
LED-forlygter og kørelys
LED-forlygter og kørelys

Se mere af vejen

De stilfulde forlygter har LED-lys til både kort og langt lys. De reguleres automatisk i niveau afstemt i forhold til bilens vægt, acceleration og bremsning. Det betyder, at de altid vil pege, derhen hvor de skal, og ikke blænde andre bilister. LED-tågelygterne oplyser vejen med hvidt lys for et bedre og klarere udsyn. LED-kørelyset tændes automatisk, når bilen er i bevægelse, så du er mere synlig for andre bilister, fodgængere og cyklister.

Elektrisk bagsmæk

Nem af- og pålæsning

Har du prøvet at skulle åbne bagsmækken med armene fulde af bagage eller indkøbsposer? Vi ved godt, hvordan det er. Derfor giver Outlander PHEV's praktiske elektriske bagsmæk dig tre valgmuligheder: du kan enten bruge nøglebrikken, en knap på instrumentbrættet eller en knap på selve bagsmækken til at åbne og lukke den.

Regn- og lyssensor

Hold dit synsfelt frit

Sensorer registrerer mængden af regn og lys og aktiverer automatisk vinduesviskerne eller lyset i det omfang, det er nødvendigt.
Vil du se nærmere på Outlander PHEVs kabine og indvendige detaljer?