Sikkerhed

Avanceret sikkerhedsteknologi i Outlander bidrager til en mere sikker kørsel - både under kørsel og parkering. Du kan trygt køre afsted med familien, velvidende at alle er omgivet af omfattende sikkerhedsforanstaltninger. Outlanders intelligente sensorer kontrollerer dine omgivelser og advarer dig om eventuel fare.

Forward Collision Mitigation System (FCM)

Sikrere i tilfælde af kollision

Med en kombination af kameraer og laserradar registrerer FCM Systemet din afstand og hastighed i forhold til køretøjet foran. Hvis systemet opdager en kollisionsrisiko, lyder der en advarsel og bilens fart sænkes automatisk.

Adaptive Cruise Control System (ACC)

Hjælper dig med at holde sikker afstand

ACC systemet sørger for at holde en sikker afstand mellem din bil og køretøjet foran. Hvis bilen foran kommer for tæt på, sænker farten eller stopper, vil ACC systemet automatisk sænke farten eller stoppe dit egen bil. Det giver større sikkerhed og ro i sindet, især i trafik som konstant starter og stopper.

Lane Departure Warning (LDW)

Hvis du skifter vejbane, vil bilen advare dig

Denne smarte funktion giver lyd og viser en advarsel på instrumentbrættet i tilfælde af at din bil skifter vognbane utilsigtet.

Automatisk fjernlysassistent

Automatisk op- og nedblænding

For at gøre kørslen nemmere og mere komfortabel om natten, blænder lyset automatisk op og ned, når der registreres en modkørende. Når det modkørende køretøj er forbipasseret, skifter lyset igen tilbage til fjernlys. Du behøver aldrig at tage hånden af rattet for at regulere fjernlyset manuelt.

Blind Spot Warning (BSW)

Ikke flere blinde vinkler

Denne funktion opfanger via sensorer, om der er køretøjer i dine blinde vinkler. Hvis du er ved at skifte vejbane, og systemet registrerer en medtrafikant, blinker et lys i sidespejlet på den side, hvor faren er og en buzzer vil give lyd.

Rear Cross Traffic Alert (RCTA)

Bak med overblik og ro i sindet

Hvis sensorer på bagenden registrerer et køretøj eller andre forhindringer, når du har sat bilen i bakgear, vises der en advarselsmeddelelse i displayet, en alarm vil give lyd, og en indikator blinker i begge spejle.

Ultrasonic Misacceleration Mitigation System (UMS)

Nemmere parkering

For at forhindre kollisioner under parkering vil en alarm give lyd, og der vises en advarsel, hvis front- eller bagsensorerne registrerer en forhindring i nærheden. Accelerationen er også under kontrol, hvis du pludselig sætter din fod ned ved et uheld.

Active Stability Control (ASC/ESP)

Hvis du slingrer, gør bilen det ikke

ASC/ESP regulerer uafhængigt bremsekraften til hjulene for derved at bevare bilens fremragende stabilitet. Systemet optimerer desuden vejgrebet for at forebygge momenttab, når der registreres hjulspin, ved at styre motorens ydelse og bremse de hjul, der spinner.

Hill Start Assist (HSA)

Ingen tilbagerulning på bakkerne

Ved start på en stejl stigning forhindrer HSA, at bilen ruller bagud, når du slipper bremsen. Det sker ved, at systemet opretholder bremsetrykket i op til to sekunder, indtil du træder på speederen.

RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) karosseri

En kabine med en beskyttende skal

RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) er et unikt karrosseri fra Mitsubishi, der forhøjer sikkerhedsniveauet betydeligt ved effektivt at absorbere energi og derved sikre kabinen i tilfælde af uheld.

7 airbags

Sikkerhed for alle i bilen

I tilfælde af en kollision beskytter 7 airbags dig og dine passagerer ved at absorbere kraft fra kollisionen. Systemet omfatter frontairbags, sideairbags, gardinairbags og knæairbag til føreren.