Køreoplevelsen

Uanset om du kører i byen eller er på off-road eventyr, vil du opleve høj driftssikkerhed og kompetente køreegenskaber. Det avancerede, men let betjente 4WD system giver dig mulighed for at udnytte Outlanders motorkraft fuldt ud uanset terræn. Avanceret sikkerhedsteknologi giver tryghed til hele familien.

SUV-egenskaber

Klar til eventyr

Outlander har alle de fordele, man kan forvente af en SUV: høj kørestilling, rigeligt med plads og ekstra frihøjde, så den klarer sig lige godt uanset om du kører i by, på ujævne veje eller i ujævnt terræn. Du vil blive glædeligt overrasket over den smidige motor som leverer præcist det kraftoverskud, der kræves af en stor SUV.

MIVEC benzinmotor

Robust benzinmotor

Outlanders 2,0 liters MIVEC-motor (Mitsubishi Innovative Valve Timing Electronic Control System) giver en god kombination af kraftoverskud, acceleration og brændstoføkonomi. Det betyder bl.a., at du bruger mindre tid på at tanke op og mere tid på vejen.

Multi-Around Monitor

Parkering har aldrig været nemmere

360 grader kameraet gør det lettere at parkere på små parkeringspladser. Sæt bilen i bakgear, og bakkameraet giver et godt overblik over området omkring bilen.

Adaptive Cruise Control (ACC)

Nem kørsel

Indstil den ønskede hastighed og bilen vil holde hastigheden, indtil du afbryder den eller træder på bremsen. Det er perfekt til nem kørsel på motorveje eller lange, lige veje.

Elektrisk håndbremse

Håndbremsen er nem at betjene

Håndbremsen er nem at betjene. Træk knappen op for at aktivere bremsen og tryk ned igen for at deaktivere. Stopper du for rødt lys og trykker Auto Hold, vil bilen selv bremse og holde stille, selv om du slippe bremsepedalen. Funktionen deaktiveres igen, når du trykker på speederen.

outlander

Vil du vide mere om Outlanders gennemført design?