Interiør

Outlander har et interiør skabt til komfort og med praktik for øje. Når du åbner døren, og sætter dig ind i bilen, mødes du af en kabine, der byder på al tænkelig komfort. Hver eneste del af interiøret er grundigt gennemarbejdet så selv lange ture er en fornøjelse for både fører og passagerer.

God plads til alle

En rummelig kabine

De store bagdøre gør det let at komme ind og ud, og der er masser af benplads. I Outlander Instyle med 7 sæder er der plads til hele familien eller et fem-personers fodboldhold

Plads til alt lige fra kufferter til mountainbikes

Sædefleksibilitet

Anden og tredje sæderække kan nemt og fleksibelt tilpasses efter behov. Det gør det muligt at udnytte kabinepladsen effektivt alt efter antallet af passagerer og mængden af bagage. Du kan også lægge alle ryglæn ned og få et stort og helt plant bagagerum.

Multi Around Monitor

Se bilen fra alle vinkler

Manøvrering bliver nærmest ikke nemmere. Kameraer monteret på forsiden, bagsiden og på siderne af køretøjet (herunder fugleperspektiv) viser dig, hvad der er i dine blinde vinkler og hjælper dig til en nemmere parkering. Systemet vil også registrere, om et køretøj eller en fodgænger er bag bilen.

Opbevaringsrum

Masser af opbevaringsplads

Hos Mitsubishi mener vi, at ingen detaljer er for små til at blive overset. Derfor har vi tænkt opbevaringsplads i kabinen ind fra start. Du finder centralt placerede opbevaringsrum, opbevaring i døre, kopholdere og endda en solbrilleholder.

Komfort på hver en tur

Sædedesign

De komfortable sæder er tilgængelige i en tofarvet stof-version eller i luksuriøst sort læder. Du kan også vælge et førersæde som er elektrisk justerbart og med indbygget varme. Så kan komforten vist ikke blive bedre, selv på en kold morgen.

Udvid din verden

Smartphone Link Display Audio System (SDA)

Smartphone Link giver dig mulighed for problemfrit at integrere din smartphone via Android Auto eller Apple CarPlay. Android Auto™: Tilslut din Android™ Smartphone til SDA og du kan betjene dine favorit apps med stemmen. Så er dit fokus istedet på vejen. Apple CarPlay: Med en iPhone tilsluttet SDA kan du nemt anvende og betjene navigation, musik, telefonopkald, beskeder og meget mere via Siri.

Alt hvad du behøver lige ved hånden

Ratbetjening

En stor del af bilens teknologi er lige ved hånden takket være ratbetjeningen. Du kan indstille din fart, styre lyd og foretage telefonopkald (via Bluetooth).

outlander

Vil du vide mere om sikkerhedssystemerne i Outlander?