Sikkerhed

L200 har opbygget et mangeårigt ry som et pålideligt og robust erhvervskøretøj. Den kommer også med en lang række intelligente funktioner, der tager passagerernes og førerens sikkerhed til et helt nyt niveau.

Ultrasonic Misacceleration Mitigation System (UMS)

Undgå kollisioner ved parkering

For at forebygge kollisioner ved parkering vil en buzzer lyde og en advarsel komme til syne, hvis sensorerne for eller bag opdager en genstand, der tæt på. Motoren kontrolleres også hvis du ved en fejl kommer til at træde på speederen.

Blind Spot Warning System (BSW)

Træk ud og skift bane på en mere sikker måde

Sensorer på kofangeren opdager, hvis der er en genstand i dine blinde vinkler. Hvis et køretøj opfanges, vil en indikator blinke på sidespejletspejlet. Med Lane Change Assist (LCA) vil du høre en advarselslyd, når du aktiverer indikatoren på bilens side, og der er kommer en anden bil.

Multi Around Monitor

Nemmere parkering

Små kameraer, der er monteret hele vejen rundt om L200, gør det muligt at holde øje med hvad, der sker både for, bag og på siden af bilen. Med de indsamlede data kan Multi Around Monitoren også vise dig bilen ud fra et fugleperspektiv så du bedre kan orientere dig og parkere nemmere og mere sikkert.

Forward Collision Mitigation System (FCM)

Fri bane forude

Hvis det intelligente sikkerhedssystem vurderer, at der er risiko for en kollision med en bil eller fodgængere længere fremme, sænkes bilens fart automatisk.

Rear-Cross Traffic Alert (RCTA)

Bak uden bekymring

Hvis et køretøj registreres, når du skal til at bakke ud fra parkeringspladsen eller indkørslen, vil blinklyset på sidespejlet blinke, og du vil høre et advarselssignal og en advarselsbesked vil tone frem på multiinformationsdisplayet i instrumentpanelet.

7 SRS Airbag System

Sikkerhed til alle i bilen

For at sikre dig og dine passagerer i tilfælde af kollision er L200 Dobbelt Cab udstyret med et system bestående af 7 airbags. Systemet omfatter frontairbags, sideairbags, gardinairbags og knæairbag til føreren.

RISE-karosseri

Designet til at beskytte dig

L200 er bygget på vores avancerede Reinforced Impact Safety Evolution (RISE) karosseri. Forstærkninger placeret på kritiske punkter afhjælper med at aflede og absorbere energi i tilfælde af kraftig kollision.

Robust letvægtskarosseri

Du sidder i en beskyttende kapsel

Der er benyttet højstyrkestål i vidt omfang på L200's karosseri for at reducere vægten uden at gå på kompromis med kollisionssikkerheden. Sammen med RISE-karosseriet betyder det øget passagersikkerhed.

L200

Hvad vil du gerne nu?