Sikkerhed

L200 har bygget et mangeårigt ry som et pålideligt og robust erhvervskøretøj. Den kommer også med en lang række intelligente funktioner, der tager passagerernes og førerens sikkerhed til et helt nyt niveau.

Active Stability Control (ASC/ESP)

Hvis du slingrer, gør bilen det ikke

ASC/ESP regulerer uafhængigt bremsekraften til hjulene for derved at bevare bilens fremragende stabilitet, når det er nødvendigt. Systemet optimerer desuden vejgrebet for at forebygge momenttab, når der registreres hjulspind, ved at styre motorens ydelse og bremse de hjul, der spinner.
Et bremsesystem til bremsesystemet

ABS med Elektronisk Bremsekraft Distribution (EBD)

Et bremsesystem til bremsesystemet

Vores antiblokeringssystem forhindrer hjulene i at låse under nødbremsning. Samtidig med ABS har L200 Elektronisk Bremsekraft Distribution. Dette system fordeler automatisk bremsekraften til alle fire hjul for at forbedre bremseevnen.

Trailer Stability Assist (TSA)

Træk med fuld kontrol

Trailer Stability Assist forbedrer stabiliteten, når du kører med anhænger. Hvis der registreres nogen svingende bevægelser på køretøjet, styrer systemet automatisk motorydelsen og bremsekraften til hvert enkelt hjul for at stabilisere både køretøjet og din trailer.
Lane Departure Warning (LDW)
Lane Departure Warning (LDW)

Hvis du skifter vejbane, vil bilen advare dig

Hvis din bil begynder at afvige fra din vognbane, når du kører over 65 km/t, registrerer LDW den via et kamera monteret i forruden. Den smarte funktion gør dig opmærksom med en akustisk alarm og en advarselslampe på instrumentbrættet.
Hill Start Assist (HSA)
Hill Start Assist (HSA)

Ingen tilbagerulning på bakkerne

Ved start på en stejl stigning forhindrer Hill Start Assist (HSA), at bilen ruller bagud, når du slipper bremsen. Det sker ved, at systemet opretholder bremsetrykket i op til to sekunder, indtil du træder på speederen.

Reinforced Impact Safety Evolution (RISE) karrosseri

Designet til at beskytte dig

L200 er bygget på vores avancerede Reinforced Impact Safety Evolution (RISE) karosseri. Forstærkninger placeret på kritiske punkter afhjælper med at aflede og absorbere energi i tilfælde af kraftig kollision.
Robust letvægtskarosseri
Robust letvægtskarosseri

Du sidder i en beskyttende kapsel

Der er benyttet højstyrkestål i vidt omfang på L200's karosseri for at reducere vægten uden at gå på kompromis med kollisionssikkerheden.
7 SRS Airbag System
7 SRS Airbag System

Sikkerhed til alle i bilen

For at sikre dig og dine passagerer i tilfælde af kollision er L200 Dobbelt Cab udstyret med et system bestående af 7 airbags. Systemet omfatter frontairbags, sideairbags, gardinairbags og knæairbag til føreren.

Justerbar fartbegrænser

Hold farten du har valgt

Systemet forhindrer køretøjet i at overskride den hastighed, du har valgt. Der vises en advarsel på instrumentbrættet og der lyder en alarm, hvis den indstillede hastighed overskrides.
Bemærk: Det kan være nødvendigt at træde på bremsen for at forhindre overskridelse af hastighed ned ad bakke.