Køreoplevelsen

Føl råstyrken. Føl håndteringen. Føl et nyt niveau af komfort i en helt ny klasse af køretøj. L200 vil ændre den måde, du tænker på at komme fra et sted til et andet
Robust håndtering under alle forhold

Super Select 4WD-II System

Robust håndtering under alle forhold

L200 er bygget til maksimal stabilitet, optimalt vejgreb og trækkraft. Den har vores Super Select 4WD-II-system, så du er klar til hvad som helst. Brug Easy Select 4WD onskifteren til nemt at skifte mellem 2WD og 4WD mens du er på farten. Skift mellem fra 2- til 4-hjulstræk kan ske ved hastigheder på op til 100 km/t. Låsning af det bagerste differentiale minimerer forskelle i rotation mellem baghjulene for at sikre kraftigt trækkraft selv på sandede, mudrede og stenede overflader. Bemærk: køretøjet skal være stillestående for at kunne skifte mellem 4HLc og 4LLc indstillingerne.
Pålidelig i alle typer terræn
Pålidelig i alle typer terræn

Klarer alle udfordringer

Udfordringer findes i alle former og størrelser, og derfor er L200 beregnet til at klatre op ad, over og gennem det værst tænkelige terræn.
Klassens bedste venderadius

Vend på en mønt

Med en venderadius på kun 5,9 meter ligger L200 i førerfeltet sammenlignet med lignende pickups i samme klasse. Når det kommer til at manøvrere eller dreje på vejen, er den milevidt foran i konkurrencen.

Let 2,4 liters turbodieselmotor

Klassens bedste brændstoføkonomi

L200 tilbyder klassens bedste brændstoføkonomi. 15,6 km/l (NEDC) ved blandet kørsel og CO2-udslip på kun 169 g/km (NEDC). L200 kommer med to lette 2.4 liters turbodieselmotorer og tilbyder toneangivende fremskridt bl.a. i form af en cylinderblok i aluminium og et præcist direkte common-rail indsprøjtningssystem. 
5-trins automatgear

Skift nemt og glidende over i Sport Mode

Nyd kørslen uden at ofre den kvikke respons med den glidende 5-trins automatgear. Sportstilstanden giver dig mulighed for, manuelt, at skifte op eller ned for en mere sporty, manuel køreoplevelse.
6-trins manuel gear
6-trins manuel gear

Skift gear som en almindelig bil

Vælger du 6-trins gearkassen får du fuld kontrol over motorkraften i forskellige situationer. Den robuste gearstang med kort skiftemønster og den noget blødere kobling gør gearskift lettere. Det stabile manuelle gearskift kombineret med let koblingskontrol giver en jævn og nem betjening. En højere udveksling bidrager til et lavere brændstofforbrug.
Shift Paddles
Shift Paddles

Skift gear fra rattet

Sporty Shift Paddles lader dig skifte gear med bare et tryk. Så der er ingen grund til at fjerne din hånd fra rattet
Auto Stop & Go System (AS&G)
Auto Stop & Go System (AS&G)

Reducerer brændstofforbruget og CO2-udledningerne

Auto Stop & Go-systemet slukker motoren når du holder stille. Dette er medvirkende til at reducere brændstofforbruget og CO2-udledning uden at forstyrre de elektroniske systemer. Motoren starter igen straks, så snart du fjerner foden fra bremsen.
L200
Vil du vide mere om L200's udseende?