Interiør

Inde i L200 finder du et væld af funktioner, du ikke ville forvente i en pick-up: en rummelig kabine, luksuriøse sæder og strategisk placeret lydisolering i høj kvalitet. Alt sammen for at give dig en støjsvag og komfortabel kørsel.
Klasseledende kabine
Klasseledende kabine længde

Rummelig og komfortabel arbejdsplads

Kør komfortabelt i L200, der byder på klasseledende rummelighed. Nydesignede forsæder giver alle i bilen en endnu bedre køreoplevelse. Strategisk placeret lydisolering og vibrationsdæmpende materialer bidrager yderligere til en støjsvag og komfortabel kørsel. Alt hvad du skal bruge er inden for rækkevidde, og praktiske detaljer og opbevaringsmuligheder er med til at gøre turen endnu mere behagelig. Bagsæder er ikke tilgængelig i DK.
Luksuriøse forsæder
Komfort på hver en tur

Luksuriøse forsæder

Sæderne er designet med perfekt pasform til kroppen. De tilbyder bred skulderstøtte, større sidestøtte og maksimal rygstøtte. L200 er også tilgængelig med elektrisk justerbart førersæde, varme i forsæder og med lædersæder som ekstraudstyr. Bemærk: udstyr kan variere i udseende og tilgængelighed alt afhængig af land. Kontakt venligst din Mitsubishi forhandler for mere information.

Lydabsorberende konstruktion

En rolig og afslappende tur

Instrumentpanelet i L200 er lavet af lydabsorberende materiale. Vi har også brugt lyddæmpende materiale på gulvet og selv konfangerne er blevet designet i forhold til optimal støjdæmpning.

Multifunktionsrat

Alt hvad du behøver lige ved hånden

Alle dine foretrukne enheder, såsom din håndfri telefon, musik osv., kan nemt vælges og styres fra rattet. Nemt, overskueligt og sikkert.
Indstil din favorit position

Højde- og længdejusterbart rat

Indstil din favorit position

Juster rattet til den perfekte højde og vinkel som matcher dig og din kørestil.
Dual-Zone klimaanlæg

Optimal temperatur for dig og dine passagerer

Det kraftfulde klimaanlæg sørger for individuelle temperaturindstillinger for henholdsvis føreren og passagereren.
Bakspejl med automatisk nedblænding
Bakspejl med automatisk nedblænding

Bliv ikke blændet i spejlet

Bakspejlet reducerer automatisk blænding fra forlygterne fra biler bag dig. Så kan opretholder du et klart syn bagud og dermed en mere sikker kørsel.

Bakkamera

Nem at parkere

Sæt bilen i bakgear og bakkameraet aktiveres. Via kameraet har du nu bedre overblik over hvor meget manøvreplads du har.
l200
Vil du vide mere om sikkerhedssystemerne i L200, læs mere under sikkerhed