Eksteriør


Muskuløs og sporty. L200 løfter pick-uppen til et helt nyt niveau med en markant stil, der forener kvalitet og driftssikkerhed. Sporty kurver fra front til bagende omslutter L200's kraftfulde design.
Dette er den perfekte pick-up.
aerodynamisk design

Aerodynamisk design

Designet til optimal ydelse og kontrol

Den aerodynamiske form, der er designet på baggrund af avanceret computersimulering, hjælper L200 til at glide gennem vinden med klassens bedste modstandskoeffient på 0,42 Cd. Dette betyder mindre støj, bedre brændstoføkonomi, forbedret acceleration og stabile køreegenskaber.
stor og rummeligt lad
Rummeligt og solidt lad

Plads til alt dit grej

Den stilfulde L200 har al den plads, du har brug for. Det rummelige lad er forstærket i de bagerste hjørner for at kunne klare stød og slag, hvis din last rykker sig under transport. Vælg Dobbelt Cab, hvis du vil have et indendørs varerum eller Club Cab med det store lad.
Affjedring og konstruktion
Affjedring og konstruktion

En pålidelig arbejdshest

Den kraftige affjedring har dobbelte bærearme med skruefjedre og krængningsstabilisatorer foran og bladfjedre ovenpå bagakslen. Et solidt motorrum og dobbelt låsemekanisme af motorhjelmen bidrager til forbedret holdbarhed og sikkerhed.

El-sidepsejle med blinklys

Advar andre bilister, når du overhaler

De elektriske sidespejle er foldbare og er således mere beskyttet når du parkerer. De integrerede blinklys i sidespejlene advarer andre bilister, cyklister og fodgængere, når du drejer.
l200
Vil du vide mere om det invendige, læs mere under Interiør