Sikkerhed

Avanceret teknologi, herunder intelligente sensorer, der holder styr på dine omgivelser og advarer dig om farer, hjælper Eclipse Cross til at levere en høj standard af sikkerhed hele vejen rundt.

Forward Collision Mitigation System (FCM)

Større sikkerhed ved fare for kollision

Med en kombination af kameraer og radar er FCM-systemet i stand til at bedømme din afstand og fart i forhold til køretøjer foran. Hvis systemet bliver opmærksom på kollisionsfare, lyder der en advarsel, og bilens fart sænkes automatisk.

Lane Departure Warning (LDW)

Hvis du slingrer, vil din bil advare dig

Den smarte funktion udløser et bip og viser en advarsel på instrumentbrættet for at gøre dig opmærksom på, at dit køretøj er kommet ud af kurs og væk fra vognbanen, utilsigtet eller uden at du har signaleret.

Adaptive Cruise Control (ACC)

Hold afstand til de forankørende

Den adaptive fartpilot (ACC) opretholder den valgte afstand mellem din bil og bilen foran via en radar. Det giver en sikker og afslappet kørsel, særligt i trafikpropper på motorveje.

Blind Spot Warning (BSW)

Aldrig mere blinde vinkler

Denne funktion anvender radar til at registrere, om der er køretøjer i dine blinde vinkler. Hvis du er ved at skifte vognbane, og systemet opdager en genstand, vil et lys i sidespejlet blinke på den side, der er nærmest den farlige situation, og en buzzer vil lyde.

Automatisk fjernlysassistent

Automatisk op- og nedblænding

For at gøre aften- og natkørsel nemmere og mere komfortabelt, skifter det lange lys automatisk til nærlys, hvis systemet opfanger modkørende. Når den modkørende bil er passeret, skifter lyset tilbage. Nu behøver du aldrig mere at tage hænderne fra rattet for at skifte lyset manuelt.

Rear Cross Traffic Alert (RCTA)

Bak med overblik og ro i sindet

Hvis sensorerne på bagerste kofanger bliver opmærksom på et køretøj, der nærmer sig, hvis du har sat bilen i bakgear, vil en advarsel vises på displayet, en buzzer vil lyde og en indikator vil blinke på begge sidespejle.

Multi Around Monitor

Se bilen fra alle vinkler

Nu bliver det lettere at manøvrere rundt. Kameraer, der er monteret både for, bag og på siden af bilen (inklusiv et fugleperspektiv) viser dig, hvad der befinder sig i dine blinde vinkler og hjælper dig med en nemmere parkering. Systemet hjælper dig også med at opdage, hvis et køretøj eller en fodgænger krydser bilen bagom.

RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) Karosseri

Designet til at beskytte dig

Eclipse Cross er bygget med vores avancerede RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) som er et unikt karrosseri fra Mitsubishi, der forhøjer sikkerhedsniveauet betydeligt ved effektivt at absorbere energi og derved sikre kabinen i tilfælde af uheld. Så er du og dine passagerer beskyttede, når I mest har brug for det.

Beskyttelse af alle i bilen

7 Airbags

I tilfælde af en kollision beskytter 7 airbags dig og dine passagerer ved at absorbere kraft fra kollisionen. Systemet omfatter frontairbags, sideairbags, gardinairbags og knæairbag i førersiden.

Ingen tilbagerulning på bakkerne

Hill Start Assist (HSA)

Hill Start Assist (HSA) gør det nemmer at starte på en stejl skråning og forhindrer, at bilen ruller baglæns. Når systemet bliver opmærksom på en stigning, fastholdes bremsetrykket automatisk, indtil der trykkes på speederen.

Yderligere beskyttelse

Ekstra forstærket karosseri

Eclispe Cross tilbyder et ekstra forstærket karosseri. Dette opnås blandt andet ved hjælp af plet svejsning og en speciel konstruktionslim som bruges ved dørene og bagklappen.