Køreoplevelsen

Eclipse Cross er designet til at give dig den ultimative køreoplevelse. Den nyudviklede motor sikrer stor effektivitet og er samtidig udstyret med elektrisk kontrolleret turbolader for at give et stærkt moment. I kombination med S-AWC systemet betyder det masser af kræfter, øjeblikkelig acceleration og stabilitet, når du har brug for det.

Super All Wheel Control (S-AWC)

Bevar kontrollen under svære forhold

Udfordringer opstår, når du mindst venter dem. Uanset om du kører på snoede eller sneklædte veje, leverer bilens dynamiske 4x4-system S-AWC (Super-All Wheel Control) optimal trækkraft til baghjulene samt optimal fordeling af træk- og bremsekraft til forhjulene for at sikre stabilitet og kontrol. Du kan vælge mellem AUTO, SNOW (sne) eller GRAVEL (grus), for at give mere præcis styring i sving, skabe stabilitet under kørsel ligeud samt manøvredygtighed på glatte veje.

Mere om Super All Wheel Control

Kør om hjørner

Active Yaw Control (AYC)

AYC forbedrer evnen til dreje ved at fordele fremdrifts- og bremsekraften optimalt til venstre og højre hjul.

Stabilitet under alle forhold

Elektronisk Stabilitetsprogram (ASC/ESP med TCL)

ASC/ESP med TCL hjælper chaufføren med at bevare kontrollen. Når systemet registrerer, at et korrekt vejgreb ikke kan opretholdes af alle hjul på en glat vej eller på grund af pludselig bevægelse af rattet, bremses kraft på et eller flere hjul og motorydelsen justeres automatisk for at opretholde kontrollen.

Ingen låste bremser

Anti-blokeringssystem (ABS)

ABS-bremser forhindrer hjulene i at låse under kraftig bremsning eller under bremsning på glatte vejflader. Det betyder, at føreren kan bevare kontrollen og styre uden om potentielle forhindringer og / eller undgå kollisioner.

4-hjulstræk indstillinger

Bedre vejgreb når du har brug for det

Via knappen til 4-hjulstræk kan vejgrebet optimeres til alle underlag. Bare tryk indtil det ønskede function viser sig i multiinformationsdisplayet. Vælg mellem Auto, Snow (sne) eller Gravel (grus).

Turbomotor med direkte indsprøjtning

Ekstrem responsiv

1.5 liters benzinmotoren med turbo har direkte indsprøjtning. På trods af den relative slagvolumen, er motoren meget responsiv, med end heftig acceleration og masser af drejningsmoment.

Auto Stop and Go System (AS&G)

Reducer brændstofforbruget og udstødningsemissioner

Auto Stop & Go-systemet slukker motoren, når trafikken stopper, minimerer brændstofforbruget og CO2-udledningen uden påvirkning af de elektroniske systemer. Motoren starter igen, så snart du fjerner foden fra bremsen (automatgear) eller træder på koblingen (manuel gear).

Head Up Display (HUD)

Flere måder at blive informeret på

Det futuristiske Head Up Display er placeret på instrumentpanelet lige over rattet. Det betyder at du kan koncentrere dig om at holde øjnene på vejen foran dig, mens du stadig modtager de nødvendige informationer.

Multi-Information Display

Hurtigt overblik

I instrumentpanelet er der placeret et farve Multi-information Display. Her vises informationer ved start, valgt køreprogram, sikkerheds notifikationer osv. Displayet er placeret så føreren ved et hurtigt øjekast kan få overblik uden at fjerne fokus fra vejen.

Touchpad Controller

Moderne teknologi

Touchpad Controller er placeret central i bilen. Den bruges som en smartphone eller tablet, hvor du med lette berøringer og swipe funktion, kan styre dit Smartphone Link DisplayAudio System til bl.a. justere volumen levels og meget andet.

Optimeret undervogn

Smidig, stabile køreegenskaber

Undervognen på Eclipse Cross er blevet justeret for at kunne tilbyde stabile og smidige køreegenskaber uden at gå på kompromis med komforten.

Vil du vide mere om Eclipse Cross' udvendige design?