Køreoplevelsen

Eclipse Cross er designet til at give dig den ultimative køreoplevelse. Den nyudviklede motor sikrer stor effektivitet og er samtidig udstyret med elektrisk kontrolleret turbolader for at give et stærkt moment. I kombination med S-AWC systemet betyder det masser af kræfter, øjeblikkelig acceleration og stabilitet, når du har brug for det.
eclipse cross
18" alufælge

Gode køreegenskaber

De markante 18” alufælge sikrer ikke kun at Eclipse Cross ser godt ud, men hjælper også til at bilen står sikkert på vejen.
Head up Display (HUD)
Head up Display (HUD) + Touchpad Controller

Vær informeret

Et Head-Up-Display (HUD-system) viser information om dit køretøj i farver lige over instrumentbrættet. På den måde kan du holde dine øjne på vejen og samtidig modtage notifikationer som eksempelvis bilens fart, eller hvis du har glemt at lukke døren. Systemet er også forbundet til din Touchpad Controller, så du kan se din lydstyrke og meget mere.
eclipse cross

Auto Stop and Go System (AS&G)

Reducer brændstofforbruget og udstødningsemissioner

Auto Stop & Go-systemet slukker motoren, når trafikken stopper, minimerer brændstofforbruget og CO2-udledningen uden påvirkning af de elektroniske systemer. Motoren starter igen, så snart du fjerner foden fra bremsen (automatgear) eller træder på koblingen (manuel gear).
Turbomotor med direkte indsprøjtning
Turbomotor med direkte indsprøjtning

Kvik benzinmotor med 163 hk

Den nyligt udviklede 1,5 l turboladede motor med direkte indsprøjtning genererer sublim kraft. Når du kræver acceleration, så reagerer den hurtigt (0-100km/t på under 10 sekunder).
multi around monitor
Multi Around Monitor

Parkering i byen er blevet endnu nemmere

Nu bliver det lettere at manøvrere rundt. Kameraer, monteret både for, bag og på siden af bilen (inklusiv et fugleperspektiv) viser dig, hvad der befinder sig i dine blinde vinkler og hjælper dig til nemmere parkering. Systemet hjælper dig også med at opdage, hvis et køretøj eller en fodgænger krydser bilen bagom.

S-AWC (Super All Wheel Control)

Bevar kontrollen under svære forhold

Udfordringer opstår, når du mindst venter dem. Uanset om du kører på snoede eller sneklædte veje, leverer bilens dynamiske 4x4-system S-AWC (Super-All Wheel Control) optimal trækkraft til baghjulene samt optimal fordeling af træk- og bremsekraft til forhjulene for at sikre stabilitet og kontrol. Du kan vælge mellem AUTO, SNOW (sne) eller GRAVEL (grus), for at give mere præcis styring i sving, skabe stabilitet under kørsel ligeud samt manøvredygtighed på glatte veje.

Adaptive Cruise Control (ACC)

Hold afstand til bilen foran

Adaptive Cruise Control reducerer træthed i musklerne ved lange køreture ved at give dig mulighed for at fastlåse bilens maksimumfart og fastholde den valgte afstand til bilen foran.

Active Stability Control (ASC/ESP)

Selvom du mister grebet, så gør bilen det ikke

Hvis hjulene mister deres greb på en glat vejbelægning, eller når der drejes, justerer ASC/ESP automatisk motorens output og anvender bremsevnen på de pågældende hjul for at bevare kontrollen og forhindre bilen i at glide ud.
eclipse cross
Vil du vide mere om Eclipse Cross' udvendige design?