Interiør

Det sportslige og samtidig komfortable interiør tilbyder en kabine, der giver dig et godt overblik i trafikken. Både aflæsningsdisplay og betjeningsknapper er intuitivt placeret, således du kan holde fokus på vejen.

Horisontal akse

Et interiør designet med udgangspunkt i dig

Vi har skabt Eclipse Cross ved hjælp af Horisontal Akse-konceptet for at opnå et forbedret interiør. Det betyder, at instrumentbrættet har et mere horisontalt placeret instrumentpanel, så alting er inden for rækkevidde, og du kan fokusere mere på at holde øjnene på vejen.

Elegant LED lys

Behageligt interiør lys

For yderligere at forbedre udtrykket i kabinen, har vi udstyret Eclipse Cross med elegant LED lys i fordørene og gjort brug af tykke støjabsorberende materialer.

Praktisk og stilfuld

Fokus på detaljen

Fordi vi tror på at detaljerne er vigtige, har vi udstyret interiøret med mange praktiske detaljer, f.eks. flaskeholdere i dørene, dobbelt kopholder midterkonsollen samt USB stik og aflæggeplads til din smartphone.

Fleksible siddepladser

Komfort og bekvemmelighed

Der er nok plads i Eclipse Cross til fem voksne. Sæderne er designet til at give maksimal rygstøtte, og der er masser af benplads. Bagsæderne kan rykkes frem og tilbage eller lægges helt ned for at tilføje mere plads til bagagerummet.

Rockford Fosgate® Sound System

Et uovertruffent lydsystem

Eclipse Cross tilbyder et førsteklasses lydsystem fra Rockford Fosgate®, en global markedsleder inden for audio-innovation. Med ni højtalere inklusiv en subwoofer kan du lytte til dine favoritnumre med en fyldig lyd, der let kan konkurrere med dit Hi-fi-system.

Smartphone Link Display Audio System (SDA)

Udvid din verden

Smartphone Link Display Audio System gør det muligt at tilkoble din mobile enhed ved hjælp af Android Auto eller Apple CarPlay. Det betyder, at du kan bruge Spotify, Google Maps og dine andre favoritapps og endda styre dem med din stemme. Du kan også foretage telefonopkald og checke din telefonsvarer uden at bruge hænderne, så dit fokus kan forblive på vejen.

Vil du vide mere om sikkerhedsteknologierne i Eclipse Cross?