Eksteriør

Eclipse Cross markerer begyndelsen til en ny æra inden for vores banebrydende design. Vi hæver barren og går aldrig på kompromis med kvaliteten for at skabe den perfekte crossover til brug i byen.
eclipse cross

Dynamic Shield

En blanding af beskyttelse og ydeevne

Den iøjnefaldende front på bilen kaldes Dynamic Shield. Ikke nok med at den giver bilen en markant front med dramatiske linjer, så gør den også bilen mere strømlinet.
Cruise gennem byens gader
Gennemtænkt design

Cruise gennem byens gader

Den aerodynamiske form og de skarpe linjer understreger ikke blot Eclipse Cross' udseende, de gør det også muligt at cruise gennem byens gader og på landevejen uden problemer.
Dobbelt bagrude
Dobbelt bagrude

Klart udsyn bagtil

Selvom Eclipse Cross har et meget skrånende bagvindue, har du stadig et klart udsyn takket være det unikke dobbelte vindue i bagsmækken. Nakkestøtterne på bagsædet er ikke i vejen, da de er specielt designet med en lav højde. Trods den lave højde giver de dog stadig en behagelig støtte og sikkerhed.

Ny Red Diamond farve

Vi har opfundet vores egen farve

Eclipse Cross kommer i en række dynamiske farver, inklusiv Red Diamond, som har en metallisk overflade. Eller hvorfor ikke gå efter en perlemors-finish, som ændrer sig, alt efter hvordan lyset falder eller hvilken vinkel du ser den fra.
eclipse cross
Vil du vide mere om kabinen i Eclipse Cross?