Eksteriør

Eclipse Cross markerer begyndelsen til en ny æra inden for vores banebrydende design. Vi hæver barren og går aldrig på kompromis med kvaliteten for at skabe den perfekte crossover til brug i byen.

Dynamic Shield

En blanding af beskyttelse og ydeevne

Den iøjnefaldende front på bilen kaldes Dynamic Shield. Ikke nok med at den giver bilen en markant front med dramatiske linjer, så gør den også bilen mere strømlinet.

Gennemtænkt design

Glid gennem gaderne

Det sporty design leder tankerne hen på en atlet, der gør sig klar til at forlade startblokken. Alligevel har designerne konstrueret taget således, at der er optimal plads til bagsædepassagerene.

Dobbelt bagrude

Klart udsyn bagtil

Selvom Eclipse Cross har et meget skrånende bagvindue, har du stadig et klart udsyn takket være det unikke dobbelte vindue i bagsmækken. Nakkestøtterne på bagsædet er ikke i vejen, da de er specielt designet med en lav højde. Trods den lave højde giver de dog stadig en behagelig støtte og sikkerhed.

Panoramaglastag

Gå ikke glip af udsigten og lyset

Nyd den betagende udsigt. Panoramaglastaget får desuden bilen til at føles mere lys og rummelig, og så er der et indbygget elektrisk rullegardin hvis solen alligevel bliver for intens.

Ny Red Diamond farve

En eksklusiv og dybere rød

Eclipse Cross kommer i en række dynamiske farver, inklusiv Red Diamond, som har en metallisk overflade. Eller hvorfor ikke gå efter en perlemors-finish, som ændrer sig, alt efter hvordan lyset falder eller hvilken vinkel du ser den fra.

Hi-Tech LED forlygter

Bedre lys, for og bag

Foran ser LED forlygterne, kørelyset og tågeforlygterne ikke bare godt ud, det giver en optimal sikkerhed. Det intensive hvide lys, lyser effektivt vejen op foran. Bagtil bevirker de højtplacerede lygter bedre udsyn for de biler der kommer bagfra.

Vil du vide mere om kabinen i Eclipse Cross?