Sikkerhed

Lige siden vi begyndte at producere biler, har sikkerhed været vores første prioritet. Det gælder selvfølgelig også for ASX, der kommer med en række intelligente funktioner, der sætter din sikkerhed i højsædet og hjælper til en mere sikker kørsel.

Active Stability Control (ASC)

Bevar stabilitet og kontrol

Active Stability Control-systemet bruger sensorer i bilen til at analysere køretøjets bevægelser og identificere ustabile bevægelser og begyndende udskridning. Ved automatisk at justere motorens output og anvende bremseevnen på de pågældende hjul, hjælper ASC med at bevare stabilitet og kontrol. Traction Control-funktionen tilføjer en bremsningskraft til de rullende hjul, der giver en smidig start og acceleration i lige linje.
Hill Start Assist (HSA)
Hill Start Assist (HSA)

Ingen tilbagerulning på bakkerne

Hill Start Assist gør det nemt at starte bilen på en stejl bakke. Når du slipper bremsen på en stejl bakke, og flytter foden til speederen, holder HSA bremsetrykket i 2 sekunder, så bilen ikke begynder at rulle baglæns
7 airbags
7 airbags

Beskyttelse af alle i bilen

For din og dine passagerers sikkerhed er ASX udstyret med syv airbags, som kan udløses, i tilfælde af en kollision. Personer på forsæderne er beskyttet af airbags, der sidder lige for, samt en ekstra airbag ved førerens knæ i tilfælde af et frontalt sammenstød. Ved en sidekollision er personerne på forsæderne beskyttet af airbags i siderne, og passagerer både for og bag er beskyttet af gardin-airbags, der sidder langs siderne.