Køreoplevelsen

Vi har designet ASX så den tilbyder mere end den typiske crossover. Designet er sporty, den er nem at køre og det rummelige interiør med den høje siddeposition er perfekt til dig, der vil have overblikket i trafikken.
ASX reducerer udstødningsemissioner
Auto Stop & Go System (AS&G)

Reducerer brændstofforbruget og udstødningsemissioner

Auto Stop & Go-systemet slukker motoren, når trafikken stopper og reducerer brændstofforbruget samt CO2-udledningen uden at indvirke på de elektroniske systemer. Motoren starter igen med det samme, så snart du træder på koblingen.
ASX med nøglefri adgang
Nøglefri adgang

Lås din bil op ved blot at stå ved siden af den

Nøglefri adgang gør det muligt at låse dørene op og starte motoren, uden du behøver at tage nøglen op af tasken eller lommen. Motoren starter og slukker ved et tryk på knappen. Enkelt og bekvemt
ASX med forhøjet siddeposition

Høj siddeposition

Se mere af vejen

ASX har en forhøjet siddeposition. Med muligheden for at se længere frem på vejen, har du mere tid til at reagere på eventuelle udfordringer og farlige situationer.
ASX med øget frihøjde
SUV-egenskaber

Lad dig ikke bremse af bump på vejen

Den øgede frihøjde betyder, at udfordringer som vand, bump og huller i vejen giver mindre hovedpine. Men højden er ikke for høj – det er stadig nemt at komme ind og ud.
card panel 2a alt text
Firhjulstræk

Bakker og bjerge kan bare komme an

Firhjulstræk hjælper bilen med at håndtere ujævne underlag og giver bedre trækevne i dårligt vejr. Så er den altid klar til tage at tage med på udflugt. Og apropos udflugt så kan ASX også trække en campingvogn eller anhænger.

Intelligente omdrejninger

Oplev den intelligente bevægelse

Vores motorer, der er resultatet af over 100 års udvikling og innovation. Dette er resulteret i ekstraordinær ydelse, lave emissioner og en garanti på 5 år eller 100.000 kilometer.

Fartpilot

Nemmere når du skal køre langt

Det kan være praktisk at sætte bilens maksimumfart, når man kører på motorvej eller på lange ture. Det kan også forbedre komforten, fordi fartkontrollen lader dig skifte stilling mere sikkert.

Bakkamera

Nem at parkere

Når bilen sættes i bakgear, gør bakkameraet det nemmere at bakke ved at vise dig hvor meget plads, du har at gøre godt med.
asx
Vil du vide endnu mere om ASX's gennemførte design?