Interiør

Det har været vigtigt for os, at ASX skulle være praktisk. Den kan rumme op til fem voksne, der er masser af baggage- og opbevaringsplads, og den er udstyret med nogle imponerende funktioner, både som standard eller med ekstraudstyr.

Baggagerum

Plads til det hele

Med sine 419 liter har ASX et af de største baggagerum i sin klasse, og den ekstra brede åbning gør det nemt at komme til i bagagerummet. Bagsæderne i kabinen kan lægges ned, hvis der er brug for ekstra plads til baggage, og der er splitbagsæde, hvis man skal transportere længere ting som ski eller fiskestænger.

Panoramaglastag

Gå ikke glip af udsigten og lyset

Panoramaglastaget får bilen til at føles mere åben og rummelig og giver alle et bedre udsyn. Hvis solen skinner, er der endda et indbygget elektrisk rullegardin.

Komfortable sæder

Komfort på hver en tur

Sæderne er designet til at give maksimal rygstøtte og med masser af plads til hoved og ben. Mitsubishi ASX kan også fås med varme i forsæderne og med et førersæde, der kan justeres elektronisk. Et armlæn mellem forsæderne, som kan justeres i længden, giver både ekstra komfort og ekstra opbevaring.
Alt Text

Multifunktionsrat

Alt hvad du har brug for – lige ved hånden

Alle dine favoritmedier såsom FM-radio, DAB-digitalradio eller din smartphone kan nemt styres via rattet, så du kan lade dine øjne blive på vejen.
Multi-Information Display
Multi-Information Display

Få vigtig information med et hurtigt blik

Multi-informationsdisplayet ved speedometeret giver dig vigtige og brugbare informationer såsom brændstofforbrug, udendørstemperatur mm.
Opbevaring
Opbevaring

Plads til alle dine ting

Lommerne i fordøren har holdere til dine drikkevarer, og forsæderne har kopholdere ved konsolboksen på gulvet. Vi har også tilføjet to stik til elektronisk tilbehør, så du kan oplade dit elektroniske udstyr, når du har brug for det.
asx
Vil du vide mere om sikkerhedssystemerne i ASX?