Mitsubishi L200 Club Cab | Overlegen performance i alt terræn
 • 5 GODE GRUNDE
  1. Danmarks billigste pick-up
  2. 4WD reduktionsgearkasse
  3. Differentialespærre bag
  4. Aircondition
  5. Bedste garantiordning i klassen
 • Alle priser er inklusiv levering. L200:

  Loading

  Denne model

  237.671 kr.

  L200 Club Cab MY15 Invite 2.5 l diesel 136 hk 4WD

  237.671 kr.

  0 PRODUCTS IN COMPARISON

  Close

  You Cannot Select More Than 5 Cars

Om denne model
 • 5 års fabriksgaranti på alle Mitsubishi modeller

  Mitsubishi kan tilbyde dig en af markedets bedste garantier. Alle Mitsubishi modeller kommer med en omfattende fabriksgaranti; 5 års fabriksgaranti/ 100.000 km.

  Med 5 års fabriksgaranti har du en højere grad af sikkerhed, hvis uheldet alligevel skulle være ude, og du får brug for reparationer i forbindelse med materiale- og eller fabrikationsfejl under garantien. 

  • 5 års mekanisk garanti/ 100.000 km.
  • 5 års garanti på lak/ 100.000 km.
  • 12 års garanti mod indefrakommende gennemtæring

  Læs mere om vores garantibestemmelser

 • EKSTERIØR   

     

  Design-8 

  Design-6 
  Design-3 

  SAMMENKLAPPELIG RATSTAMME

  I tilfælde af sammenstød bevæger den sammenklappelige ratstamme sig væk fra dig. Det reducerer markant overførslen af kollisionskræfter og beskytter dig mod skader.

  BAGLYGTER

  Designet på baglygterne er med til at fuldende det markante pick-up look.

  BRED KOFANGERE

  Brede kofangere giver L200 et muskuløst design.

  INTERIØR 

     
  Design-9  Design-10  Design-11 

  COCKPIT MED OPTIMAL KØREKOMFORT OG BETJENING

  Med L200 er du sikret en behagelig arbejdsplads.  Det højdejusterbare rat og førersæde med varme, gør det let at finde den perfekte kørestilling. Midterkonsollen er designet med alt inden for rækkevidde, hvilket giver en mere sikker kørsel.

  INFORMATION VED ET ØJEKAST

  Tydelig og letlæselig display giver dig en langt mere sikker og afslappet kørsel. Supplerende information leveres af multiinformationsdisplayet, der er placeret midt på instrumentpanelet.

  SÆDER MED VARME

  På de kolde dage vil du sætte pris på L200's multijusterbare forsæder med varme. 

 • EMISSIONSSTANDARDER

  4WD

   
  Technology-3

  Technology-1

  Technology-2 

  EURO 5B  

  L200 overholder EU's Euro-5b emissionsstandarder for forurenende emissioner. Euro 5b-motorerne hjælper med at reducere nitrogenoxider (NOx) og partikler (PM), der er skyld i alvorlige sundheds- og miljøproblemer.  

  SUPER SELECT 4WD-SYSTEM

  Super Select 4-hjulstræksystemet til L200 Double Cab er udviklet af Mitsubishi Motors for at give de bedste køreegenskaber i al slags terræn. Systemet giver dig mulighed for at skifte fra 2- til 4-hjulstræk ved alle hastigheder op til 100 km/t, så du bevarer momentet, selv når vejgrebet reduceres markant. 

  EASY SELECT 4WD-SYSTEM

  L200 Club Cab er udstyret med det anerkendte Easy Select-system, der også giver dig mulighed for at skifte fra 2- til 4-hjulstræk ved hastigheder op til 100 km/t, uanset underlaget. En knap på instrumentpanelet aktiverer det elektronisk styrede bagdifferentialespær, der låser begge baghjul helt og maksimerer vejgrebet på løst underlag.

  YDELSE

     
  Technology-3

  Technology-5

  Technology-6
   

  DI-D-MOTOR

  Du kan vælge mellem to motorer. Den avancerede Medium Power 2,5 liters DI-D-motor med 136 hk/314 Nm fås til Club Cab. Double Cab tilbyder High Power-motoren. Her er der tale om en 2,5 liters Commonrail DI-D-motor, der leverer ekstra kræfter og et moment på 178 hk/400 Nm.

  TRÆKEVNE

  L200 er ikke bare en pickup med uovertrufne terrænegenskaber. Den har også en høj lasteevne og trækker op til 2,7 tons helt uden problemer.

  VENDERADIUS

  L200's imponerende lille venderadius hæver den over andre pickups. Blot 5,9 meter behøver den, og det betyder, at du kan manøvrere med L200 på trange områder, uanset om du bakker ind på en lille parkeringsplads eller kører på en snoet skovvej.

  Technology-7
  Technology-8 Technology-10
   

  OPHÆNG

  Det uafhængige ophæng foran giver bedre stabilitet både on- og offroad. Det sammenholdt med en solid bagaksel med forstærkede bladfjedre gør, at L200 kan tåle tæskene fra vejen - selv med fuld last.

  KRAFTIGT OPHÆNG

  Den robuste stive bagaksel på L200 anvender flertrins-bladfjedre for at sikre, at den kan bære maksimal last. Den gør også brug af en ny monteringsmetode, der giver L200 bedre frihøjde i barskt terræn, bedre køreegenskaber uanset last, større stabilitet og mindre støj.

  ROBUST LAD

  For at sikre en lang levetid på laddet, er det fremstillet i dobbeltvægget galvaniseret stål. Det er denne konstruktion, der gør L200 i stand til at transportere last på op til et ton. 

 • INTERIØR

     
  Comfort-3 Comfort-7
  Comfort-6

  AIRCONDITION/ KLIMAANLÆG

  På varme arbejdsdage sikrer fuldautomatisk klimaanlæg (Double Cab) dig et behageligt klima i kabinen. I Club Cab er der aircondition.

  RATBETJENT RADIO/CD & FARTPILOT

  Sæt dig godt til rette i det højdejusterbare førersæde med varme og nyd turen. Ratbetjent Radio/CD m. MP3 funktion sørger for musikken mens fartpilot giver dig mulighed for at indstille den ønskede fart (Double Cab). 

  MULTI-INFORMATIONSDISPLAY

  Double Cabs integrerede computer og multifunktionsmåler leverer vigtig information til dig via det letaflæselige display i midterkonsollen. Her kan du se din gennemsnitlige hastighed, kørselsretning, udendørstemperatur og både den aktuelle og gennemsnitlige brændstoføkonomi.

 • ACTIVE STABILITY & TRACTION CONTROL (ASTC) MED BREMSEASSISTENT

  ABS MED EBD

  PASSIV SIKKERHED

  Safety-2

  Safety-8

  airbags

  ASTC

  L200 Double Cab tilbyder Active Stability og Traction Control med bremseassistent. Denne avancerede sikkerhedsfunktion sørger for, at du bevarer den fulde kontrol. Systemet bremser og distribuerer kraften uafhængigt til hvert enkelt hjul, så vejgrebet bevares under skarpe sving eller ved kørsel i mudret terræn.

  ABS MED EBD

  L200 er forsynet med ABS m. EBD. Systemet fordeler bremsekraften mellem akslerne alt afhængig af lastens vægt, hvilket reducerer bremselængden under alle forhold.

  AIRBAGS

  Pas godt på dig selv og dine medpassagerer. L200 Club Cab er udstyret med to frontairbags, hvor Double Cab har yderligere side- og gardinairbags. I kombination med L200's ekstremt stærke RISE-karosseri reduceres risikoen for skader på hoved og overkrop.

  comfort-collapsable-steering-wheel.jpg

  safety-rise-body.jpg

   

  SAMMENKLAPPELIG RATSTAMME

  I tilfælde af sammenstød bevæger den sammenklappelige ratstamme sig væk fra dig. Det reducerer markant overførslen af kollisionskræfter og beskytter dig mod skader.


  RISE-KAROSSERI

  L200's RISE-karrosseri (Reinforced Impact Safety Evolution) giver ekstra stivhed og holdbarhed. RISE er patenteret af Mitsubishi Motors. Det integrerer forskellige strukturdele af L200's karrosseri og sikrer i tilfælde af et sammenstød, at så stor en del af kræfterne som muligt ledes væk fra passagererne. 


 • DAKAR HISTORIE

     

  2000

  Heritage-1-1

  2001

  Heritage-2

  2002

  Heritage-3

  2003

  Heritage-4

  2004

  Heritage-5

  2005

  Heritage-6

  2006

  Heritage-7

  2007

  Heritage-8

  2008

  Heritage-9

  Vores Dakar biler og L200 har ikke kun Mitsubishi-emblemet til fælles:

  L200's avancerede firehjulstræk er nært beslægtet med det, der sidder i vores mange Dakar-vindere. Kører du offroad vil du drage nytte af den 4x4 performance og driftssikkerhed, som Mitsubishi Motors har udviklet og gennemprøvet i denne ekstreme test af teknologi. 

downloads
 • Downloads

Service
 • Prismatch

  Mitsubishi Prismatch

  Prismatch på dit serviceeftersyn

 • service

  Mitsubishi Serviceaftale

  Fast ydelse

 • Vejhjælp

  Mitsubishi Vejhjælp

  Gratis vejhjælp hele døgnet