Space Star

Space Star fra kun kr. 109.995

Space Star er spækket med lækkert udstyr, bl.a. aircondition, nøglefri adgang og start/stop, elruder på alle 4 døre, fartpilot, alufælge, læderrat, mørktonede bagruder, radio/CD og DAB radio med ratbetjening og Bluetooth. Så bliver det ikke bedre.

Space Star

Maxi bil til - mikro pris

Så er vi igen på banen med skarpe priser på Mitsubishi Space Star der med masser af udstyr og lav pris kan være den ideelle bil til dig, der søger en adræt og rummelig bil. Kom ned til din forhandler. Men vent ikke for længe, der er kun et begrænset antal.

Udover skarpe priser kan Space Star også privatleases med kun kr. 4.995 i udbetaling og fra kr. 2.095 pr. md.


Privatleasing via Mitsubishi Finans v/Jyske Finans. Mitsubishi Space Star 1,2 Invite+: Leasingperiode 36 mdr. og 15.000 km årlig kørsel. Fast leasingydelse 36 mdr. á kr. 2.095. Ekstraordinær leasingydelse kr. 4.995. Samlet betaling i perioden kr. 81.015 inkl. afleveringsgebyr kr. 600. Priserne er inkl. finansierings- og leveringsomkostninger samt service i perioden. Priserne er ekskl. dæk, forsikring, brændstof og andre væsker samt grøn ejerafgift. Kaskoforsikring, positiv godkendelse af kunden og betaling via NETS forudsættes. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Jyske Finans. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl. Kampagnetilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående. Kampagnen er gældende til 30.10.2019 eller så længe lager haves.

Space Star