Space Star

Få Danmarks billigste bil med 5 siddepladser til kun 99.990 kr.*

Space Star er spækket med lækkert udstyr, bl.a. aircondition, nøglefri adgang og start/stop, varme i forsæder, fartpilot, alufælge, læderrat, mørktonede bagruder, radio/CD og DAB radio med ratbetjening og Bluetooth. Så bliver det ikke bedre.
*Pr. 02/01-20

Space Star

Maxi bil til - mikro pris

Så er vi igen på banen med skarpe priser på Mitsubishi Space Star, der med masser af udstyr og lav pris er den ideelle bil til dig, der søger en adræt og rummelig bil med plads til 5 personer. Find din nærmeste forhandler her, og book en prøvetur allerede i dag. Men vent ikke for længe - der er kun et begrænset antal.

Med de skarpe priser kan Space Star også privatleases fra en ekstraordinær lav pris fra kun 1.895 pr. md. med kun kr. 4.995 i udbetaling. Eller få den med automatgear for kun 2.495 pr. md. med samme lave udbetaling.


Privatleasing via Mitsubishi Finans v/Jyske Finans. Mitsubishi Space Star 1,2 Invite+: Leasingperiode 36 mdr. og 15.000 km årlig kørsel. Fast leasingydelse 36 mdr. á kr. 1.895 ved manuelgear og kr. 2.495 ved automatgear. Ekstraordinær leasingydelse kr. 4.995. Samlet betaling i perioden kr. 73.815 ved manuelgear og kr. 95.415 ved automatgear inkl. afleveringsgebyr kr. 600. Priserne er inkl. finansierings- og leveringsomkostninger samt service i perioden. Priserne er ekskl. dæk, forsikring, brændstof og andre væsker samt grøn ejerafgift. Kaskoforsikring, positiv godkendelse af kunden og betaling via NETS forudsættes. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Jyske Finans. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl. Kampagnetilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående. Kampagnen er gældende til 28.02.2020 eller så længe lager haves.

Space Star