Service og vedligeholdelse

Selv nye biler kræver vedligeholdelse. Ikke kun for at sikre din mobilitet, men også for at sikre din og dine passagerers sikkerhed. Regelmæssig service på et autoriseret Mitsubishi værksted betyder bl.a., at du kan få en højere pris for din bil.

Dit Mitsubishi værksted står klar til at hjælpe dig, så du gennem hele bilens levetid får den bedste service til de bedste priser.

Service- og Vedligeholdelsesaftale

Mitsubishi serviceaftale

Mitsubishis Service- og Vedligeholdelsesaftale dækker ikke kun serviceeftersyn men også vedligeholdelse og reparationer - til fast ydelse uden overraskelser.

Læs mere om serviceaftale

Basisservice til biler, hvor fabriksgarantien er udløbet

Mitsubishi basisservice

Basisservice udføres af Mitsubishi uddannede specialister. På den måde er du sikret den bedst mulige behandling af din Mitsubishi.

Læs mere om basisservice

Fungerer din aircondition optimalt

Aircondition tjek

Husk at få tjekket din bils aircondition. Din aircondition regulerer nemlig ikke kun temperaturen inde i bilen. Den renser også den indkommende luft.

Læs mere om aircondition tjek

Prismatch

Få markedets bedste pris

Mitsubishi tilbyder Prismatch. Det betyder ganske enkelt at dit autoriserede Mitsubishi værksted altid kan tilbyde dig markedets bedste pris. Har du fået et billigere tilbud på dit serviceeftersyn hos et ikke autoriseret Mitsubishi værksted, så matcher vi tilbuddet.

Læs mere om Mitsubishi prismatch

Praktiske tips

Tips til daglig brug

Der er meget, du kan gøre for at sikre, at du får størst mulig glæde af din Mitsubishi hver eneste dag. Det er små ting som at kontrollere væskeniveauer og dæktryk - klik dig gennem denne sektion, og få mange flere af vores praktiske tips til daglig brug.

Læs vores tips til daglig brug

Reservedele til din Mitsubishi

Originale reservedele

Mitsubishis originale reservedele er udviklet og testet efter de strengeste kvalitetsstandarder, for netop at sikre din bils sikkerhed og levetid.

Læs mere om reservedele