Outlander PHEV

Meget mere end elektrisk

Den revolutionerende og mest solgte Plug-in hybrid. Fra 329.995 kr.

E10-benzin

Fra 1. januar vil du på danske tankstationer skulle tanke E10-benzin, hvis du vil have oktan 95 i tanken på din benzinbil. Fra årsskiftet vil danske benzinselskaber nemlig blande 10 procent bioethanol i danskernes benzin mod de 5,75 procent, der er i den nuværende E5-benzin.

Det sker for at opfylde en EU-målsætning om 10 procent vedvarende energi i transporten i 2020. Formålet er at gøre transporten lidt grønnere.

Der kan benyttes E10 på alle Mitsubishi køretøjer med MPI (Multi Point Injection), DI (Direct Injection) motorer inkl. varianter m. turbo.

Der må IKKE benyttes E10 på køretøjer med GDI (Gasoline Direct Injection) motorer.

Læs mere på www.drivkraftdanmark.dk

Eclipse Cross

Eclipse Cross Invite+ 1.5T 163 hk

Kraftfuld SUV til kun 284.995 kr.

Den nye Eclipse Cross fremstår på alle måder usædvanlig kraftfuld. Én ting er  det stilfulde design, som har vundet den prestigefyldte Good Design Award.  Noget andet er kabinen med enestående rummelighed og overblik, der byder  på mere komfort end nogensinde.
Space Star

Space Star

Space Star fra kun kr. 109.995

Space Star er spækket med lækkert udstyr, bl.a. aircondition, nøglefri adgang og start/stop, elruder på alle 4 døre, fartpilot, alufælge, læderrat, mørktonede bagruder, radio/CD og DAB radio med ratbetjening og Bluetooth.

Lær os at kende

Bliv klogere på Mitsubishi

Få mere at vide om vores virksomhed, vores historie og hvordan vi konstant, gennem innovation, forsøger at skubbe grænserne for udviklingen af biler.

Læs mere

Filosofi

Drive your Ambition

Dette er et udtryk for vores dedikering til de værdier og drømme, som vores kunder har - dem som deler en passion for vores biler.

Læs mere om vores filosofi

4WD

Eksperter i 4-hjulstræk

L200 modellen er bygget til at håndtere hvilken som helst udfordring, der måtte dukke op. Med sit avancerede 4-hjulstræk klarer den alle udfordringer.

Læs mere om L200