Outlander PHEV

DANMARKS MEST KØBTE PLUG-IN HYBRID TIL EN SÆRDELES ATTRAKTIV PRIS!

Outlander PHEV fra kun 299.990 kr.

Space Star

Space Star

Space Star fra kun 99.990 kr.

Space Star er spækket med lækkert udstyr, bl.a. aircondition, nøglefri adgang og start/stop, varme i forsæder, fartpilot, alufælge, læderrat, mørktonede bagruder, radio/CD og DAB radio med ratbetjening og Bluetooth. Så bliver det ikke bedre.
Outlander PHEV

OUTLANDER PHEV INVITE 4WD 224 HK

ALDRIG SET BILLIGERE - KUN 299.990 KR.

Oplev Mitsubishi Outlander PHEV – den mest solgte plug-in hybrid SUV med 4WD i Danmark i 2019*. Nu til den laveste pris nogensinde! Avanceret firehjulstræk med 2 kraftige el-motorer og en 2.4 liters benzinmotor leverer hele 224 hk. Kører du udelukkende på el, kan du nå en rækkevidde på op til 45 kilometer.
Eclipse Cross

ECLIPSE CROSS INTENSE+ 1.5T 163 HK

Topmodellen til kun 299.990 kr.

Den nye Eclipse Cross fremstår på alle måder usædvanlig kraftfuld. Én ting er  det stilfulde design, som har vundet den prestigefyldte Good Design Award. Noget andet er kabinen med enestående rummelighed og overblik, der byder på mere komfort end nogensinde.

E10-benzin

Fra 1. januar vil du på danske tankstationer skulle tanke E10-benzin, hvis du vil have oktan 95 i tanken på din benzinbil. Fra årsskiftet vil danske benzinselskaber nemlig blande 10 procent bioethanol i danskernes benzin mod de 5,75 procent, der er i den nuværende E5-benzin.

Det sker for at opfylde en EU-målsætning om 10 procent vedvarende energi i transporten i 2020. Formålet er at gøre transporten lidt grønnere.

Der kan benyttes E10 på alle Mitsubishi køretøjer med MPI (Multi Point Injection), DI (Direct Injection) motorer inkl. varianter m. turbo.

Der må IKKE benyttes E10 på køretøjer med GDI (Gasoline Direct Injection) motorer.

Mitsubishis GDI – motor har været produceret i perioden fra år 1996 – 2003.

Hvis den pågældende model er udstyret med en GDI – motor, kan man altid se dette ved hjælp af følgende kendetegn:

1. På bagenden af køretøjet, hvor der ud over modelnavn også skal vises et GDI logo.

2. På motorens plastskjold hvor der også skal være præget et GDI logo.

Læs mere på www.drivkraftdanmark.dk

Lær os at kende

Bliv klogere på Mitsubishi

Få mere at vide om vores virksomhed, vores historie og hvordan vi konstant, gennem innovation, forsøger at skubbe grænserne for udviklingen af biler.

Læs mere

Filosofi

Drive your Ambition

Dette er et udtryk for vores dedikering til de værdier og drømme, som vores kunder har - dem som deler en passion for vores biler.

Læs mere om vores filosofi

4WD

Eksperter i 4-hjulstræk

L200 modellen er bygget til at håndtere hvilken som helst udfordring, der måtte dukke op. Med sit avancerede 4-hjulstræk klarer den alle udfordringer.

Læs mere om L200